Viquiprojecte:MNAC/Revisió

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Revisió del Registre[modifica]

Quan diversos viquipedistes analitzen i treballen sobre qualsevol fons, sigui un arxiu, una col·lecció de pintures o bibliogràfica, detecten possibilitats de millora. És per això que com a part d'aquesta col·laboració s'ha habilitat un espai on es documenten totes les anomalies del registre oficial i es proposen propostes de millor i homogeneïtzació de criteris. D'aquesta manera no només es fa difusió dels continguts sinó que també es millora el registre oficial. Aquest sistema ja s'ha dut a terme amb èxit en projectes com Wiki Loves Monuments, on els viquipedistes han ajudat a millorar els registres oficials de béns culturals.

Llista de casos amb heterogeneïtat documental[modifica]

Català[modifica]

Anglès[modifica]

  • En diverses fonts escrites oficials del museu es fa servir indistintament el concepte Altar of i Altar from, fins i tot al web. Caldria establir un estàndard.
  • En diverses fonts escrites oficials del museu es fa servir indistintament el concepte Master of i Master from, fins i tot al web. Caldria establir un estàndard.
  • En diverses fonts escrites oficials del museu es fa servir indistintament el locatiu Sant Joan of o Sant Joan in (on Joan és un exemple), per determinar la procedència de pintures romàniques. Caldria establir un estàndard.

Typos[modifica]

  • Joan Llimona La Tardor (traduït erròniament com a Springtime a la versió web en anglès) Fet Fet!