Viquiprojecte:Xarxa de Transport Públic de Catalunya

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Objectiu[modifica]

Mostrar informació útil i actualitzada sobre la xarxa de transport públic de Catalunya, especialment de les línies d'autobús urbanes i interurbanes.

Participants assidus[modifica]

Si les teues contribucions a la Viquipèdia sovint es tracten en articles relacionats amb aquest viquiprojecte, afegiu-vos al final de la llista amb el codi de --~~~~. D'aquesta manera, si necessitem ajuda en algun aspecte, sabrem quins viquipedistes probablement sabràn ajudar-nos millor.

Descripció del Viquiprojecte[modifica]

La idea és que els viquipedistes d'una zona geogràfica concreta mantinguin actualitzada la seva part. Per exemple, per comarques o per poblacions (jo sóc de Manresa: doncs m'informaría dels horaris i la ubicació de les parades de totes les línies d'autobús que hi ha al municipi o que el tenen com a INICI del seu recorregut i ho introduïría a l'article. Hauríen d'introduïr els horaris i parades de totes les línies d'autobús (urbà i interurbà), de tren, metro, tramvía, taxis i altres mitjans de transport. Sobretot d'autobusos interurbans, que és el que està menys documentat.