Viquiprojecte Discussió:Anime i Manga

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Viquiprojecte Discussió:Anime i Manga/Arxiu 1 en data 06-03-2017.

Brunnaiz (discussiócontribucions)

Hola! Tinc un dubte referent a l'adaptació al català de manganime. Si un manga o anime ha estat doblat, subtitulat o traduït al català no oficialment (i es difon a través de Fansubs.cat), aquesta versió en català s'ha de fer visible en l'article de la Viquipèdia o infringiria alguna norma? Es pot anomenar l'article amb la traducció no oficial del títol? O per ara no es permet, però es podria consensuar amb més quòrum? Gràcies d'avançat!

RhinoFullmetal (discussiócontribucions)

No ho hauríem de permetre, ja que malgrat existir traducció, no és una font oficial, els fansubs son traduccions fetes per fans que poden tenir o no major o menor coneixement de la llengua japonesa, per la qual cosa no es pot acreditar que les traduccions siguin 100% acurades.

Pots si fer referència a la traducció del títol al primer paràgraf de l'article, per exemple Baka to Test to Shōkanjū:

"Baka to Test to Shōkanjū (バカとテストと召喚獣 lit. "Babaus, exàmens i criatures invocades") és una novel·la lleugera japonesa escrita per Kenji Inoue i ilustrada per Yui Haga. Aquesta novel·la va ser publicada per Enterbrain des del juny de 2007 fins al març de 2015."

Resposta a «Validesa d'adaptacions no oficials»
Dragonfly137 (discussiócontribucions)

Ohayo!!! Veig que aquest Viquiprojecte està bastant inactiu. Com que és un tema que m'encanta, hi treballaré de valent. Aniré afegint apartats i articles per fer. Ja ho aniré comentant ^^

RhinoFullmetal (discussiócontribucions)

Bon dia! m'he apuntat al viquiprojecte, espero ser-hi actiu un bon temps, aniré corregint articles :)

Mbosch (discussiócontribucions)

Crec que s'hauria d'estructurar una mica per incentivar a la gent a participar. Un exemple clar seria el Viquiprojecte:Còmics 2023, on hi ha molta participació i la gent escriu sobre manga. El Viquipèdia:Asian Month/2023 que està actiu ara mateix és un altre exemple. La gent va puntuant i puja a la taula. No serveix de res, però treu l'esperit competitiu.

RhinoFullmetal (discussiócontribucions)

Li dono una volta a veure si aquesta setmana puc fer quelcom. Si tens algo en ment, no et tallis, aquí hi ha molta feina!!!

Mbosch (discussiócontribucions)

Jo copiaria el format del viquiprojecte còmics, que està molt bé i és molt simple al mateix temps. Ajudaria a crear-lo, però sóc molt competitiu la primera posició a l'Asian Month està molt renyida :P

RhinoFullmetal (discussiócontribucions)
Resposta a «Nova participació»
Cap més tema anterior