Viquiprojecte Discussió:Col·laboració amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya/Plantilles/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Nivell d'aprofundiment a les plantilles

Jo crec que no cal filar tan prim en les pantilles, per què cicles formatius a seques i no en graus? per què adults com a bloc? Posem-hi escolar, tenint en compte que és una plantilla de transició, per vigilar els usuaris fins que esdevinguin col·laboradors ordinaris (els que vulguin), no compliquem la cosa--barcelona 22:17, 2 maig 2007 (CEST)

Ok. Idò potser podríem, en el seu lloc, recomanar l'ús de Plantilla:Edat, almenys per als menors d'edat. Això ajudaria als viquipedistes col·laboradors a fer-se una idea de amb qui estan xerrant ... Pau Cabot · Discussió 07:07, 3 maig 2007 (CEST)

D'acord! hauríem de decidir si la plantilla es posa a l'article o només és per a l'usuari, com van començar a parlar. I és una mica urgent posar-nos d'acord! --barcelona 11:42, 4 maig 2007 (CEST)

Jo estic d'acord amb una plantilla única, desprès, potser cada escola o equip de treball ja es crearan les seves. En cuan al nom em decantaria per un nom més generalista tipus Aprenentatge virtual, educació interactiva, ... --Jordicollcosta (discussió) 12:09, 4 maig 2007 (CEST)

Trasllat

Segons el que hem xerrat aquí, s'hauria de traslladar el contingut d'aquesta pàgina a Viquiprojecte:Estudiants/Plantilles (prèvia adaptació de format, clar). Pau Cabot · Discussió 19:35, 4 maig 2007 (CEST)