Vés al contingut

Viquiprojecte Discussió:Fonaments Tecnològics de l'e-learning 2020-21 (I)/Grup 2

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Fase 1. Distribució de les tasques i elements a modificar de l'article.

13
79.151.201.41 (discussiócontribucions)

Hola companyes,

Després de realitzar una lectura de l'article i documentar-me respecte a la temàtica he pensat que podríem començar modificant els fragments últims de la definició i afegir la confusió que existeix amb l'aprenentatge diferenciat i personalitzat. Al segon apartat de la història es podria afegir més informació i alguna imatge que mostri el recorregut de forma visual. I per acabar amb la modificació, a l'apartat d'implementació podríem afegir avantatges i inconvenients, i ampliar la introducció dels models d'aprenentatge adaptatiu.

Si esteu d'acord i per començar a distribuir tasques m'encarrego d'ampliar l'apartat d'història de l'aprenentatge adaptatiu.


Continuem en contacte!


Lorena

Hginesta (discussiócontribucions)

Bona tarda,

Em sembla bé tot el que has proposat. També crec que estaria bé afegir-hi un índex i la part "vegeu també" on podem relacionar-ho amb pràctiques similars, és a dir, que la persona que mira la pàgina de la Viquipèdia li puguin interessar aquestes altres entrades.

Si estiguessiu d'acord podria crear el "vegeu també" i ampliar els diversos models d'aprenentatge adaptatiu. Tot i així, si algú li interessa aquest fragment en concret, no tindria cap problema en agafar una altra tasca.

Ens anem llegint!

Helena Ginesta

TeresaGT94 (discussiócontribucions)

Bon dia companyes!

Em sembla perfecte tot el que esteu proposant. Jo també he estat llegint literatura sobre l'aprenentatge adaptatiu i he trobat un article que parla sobre l'aprenentatge adaptatiu i l'avaluació. Us sembla bé que afegim un apartat relacionat amb l'avaluació adaptada?

Parlem!!

Teresa Gil

79.151.201.41 (discussiócontribucions)

Hola a totes,

Sí Teresa, em sembla bé que afegim aquest apartat d'avaluació.

Seguim en contacte!


Lorena

Hginesta (discussiócontribucions)

Bona tarda noies,

Perdoneu per connectar-me tant tarda. Us sembla si apunto en el drive les diverses parts que volem modificiar i així ens ho repartim?

Ens anem llegint!

Helena Ginesta

Hginesta (discussiócontribucions)

Hola noies!

Avui m'he estat mirant el meu tros. He acabat el "vegeu també" i implementació. Tanmateix, hi ha una part que no estic segura que es correspongui a la implementació, la referida als avenços tecnològics. Potser això hauria d'anar a la introducció o crear un apartat diferent. Què en penseu?

També comentar-vos que a la Viquipèdia d'aprenentatge adaptatiu en castellà (aprendizaje adaptativo) surten models segons la "tecnologia-metodologia", creieu que ho hauríem d'afegir a la Viquipèdia en català? Pel que recordo són un nombre de paraules limitats el que hem d'afegir, així que no sé si això seria massa.

Moltes gràcies.

Seguim en contacte!

Helena Ginesta

TeresaGT94 (discussiócontribucions)

Hola Helena,

pel que dius dels avenços tecnològics pot ser a la introducció estaria bé, però ho decidim entre totes.

Per altra banda, pel que fa als models segons la "tecnologia-metodologia" podem afegir-ho al nostre taller i si ens passem de paraules sempre estem a temps de retallar.

Que penseu la resta?

Salutacions

Teresa

80.39.240.121 (discussiócontribucions)

Hola a totes,

Pel que fa a l'apartat dels avenços tecnològics també optaria per posar-ho a la introducció i, quant a models ho afegiria i si ens passem ja ho modificarem.

Un salut,

Lorena

TeresaGT94 (discussiócontribucions)

Bona nit noies!

Què ús sembla si afegim un apartat que parle de la relació entre la educació inclusiva i l'aprenentatge adaptatiu, jo crec que poden tenir moltes coses en comú.


Salutacions


Teresa Gil

Hginesta (discussiócontribucions)

Hola,

D'acord!

Atentament,

Helena Ginesta Dolcet

Hginesta (discussiócontribucions)

Hola noies,

Repeteixo per aquí el que hem dit per Whatsapp perquè hi hagi constància. Però, després de buscar informació sobre el que vaig proposar de "metodologia i tecnologia" he après que són tipus de models de disseny tecnicopedagògic.

Penso que potser seria anar-nos-en molt del nostre tema central i, per això, seria bo compartir la Viquipèdia sobre aquests dissenys però sense necessitat de tornar-ho a explicar a la pàgina "Aprenentatge adaptatiu". Tot i estar relacionat al final no és del mateix tema i potser les pàgines de la Viquipèdia haurien de ser esquemàtiques sobre el tema concret i relacionar-ho amb altres per qui vulgui saber més.

Ja em direu que n'opineu!

Ens llegim,

Helena

TeresaGT94 (discussiócontribucions)

Bon dia Helena,

en aquest sentit considero que el tema d'Educació Inclusiva també podria anar a l'apartat de "vegeu també", és un tema que esta relacionat amb l'aprenentatge adaptatiu, ja que ens adaptem per a incluoure i, per tant, seria reiterar la informació i com dius anar-se'n del tema central.

Seguim!

Teresa Gil

80.39.240.121 (discussiócontribucions)

Hola noies,

Si, jo penso com Helena sinó ens anirem del tema.

Un salut,

Lorena

Resposta a «Fase 1. Distribució de les tasques i elements a modificar de l'article.»
Cap més tema anterior