Viquiprojecte Discussió:Heavy Metal/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Model

Aquest Viquiprojecte es basa en el model del Viquiprojecte:Cinema i els equivalents d'altres llengües del heavy metal.--Manlleus (discussió) 16:19, 11 març 2009 (CET)

Tal volta es podria fer com al cinema i posar llistats d'articles sobre el metal que no hi són i haurien d'estar --En cadufet (discussió) 14:22, 21 març 2009 (CET)

Perquè no gastar la plantilla de la versió en Espanyol?. Hem pareix més ordenada que la de Viquiprojecte:Cinema. Si no us importa, tractaré de canviar-la

Especifiqueu

M'agradaria saber si només toqueu el Heavy metal o també els seus subgèneres o els gèneres fusió com l'alternative metal? Si aneu més enllà del gènere principal, aviseu-me que m'hi apunto! --Layonard (disc.) 13:47, 23 maig 2009 (CEST)


Supose que es tracten tots els gèneres, perquè jo què sé... el Metal és una gran mescla en sí i existeixen molts gèneres d'aquest.--D.Sin (disc.) 17:04, 5 ago 2009 (CEST)

Grups

Trobe important (perquè a més, ho és) fer i ampliar articles de grups pertanyents al Metal.
Jo, actualement, estic treballant en l'ampliació i correcció de l'article de Nightwish i en la creació del de Cradle of Filth.
M'he adonat de que a muntó de grups com ara es Dimmu Borgir o (per favor!) Epica i Sirenia no tenen article a Viquipèdia... i deurien de tenir-lo. --D.Sin (disc.) 17:02, 5 ago 2009 (CEST)
Ho sent molt, no me n'havia adonat de que açò ja estava escrit a l'article principal del Viquiprojecte; però igualment ho deixe, per a que la gent ho veja avans.--D.Sin (disc.) 17:11, 5 ago 2009 (CEST)

Metal en català

Opine que també s'hauria de donar certa importància (fins i tot una mica de prioritat) als grups de metal catalans, valencians i mallorquins. El metal és un gènere que a penes té representació en la nostra llengua, i de fet jo encara no he trobat cap article que en parle d'algun d'ells. Ja sé que no hi ha cap que destaque en importància, ni molt menys a nivell internacional, però encara així es podria afegir algun article d'alguns una mica més coneguts i que hagen tret almenys algun disc, com Edelweiss o Killus. 81.203.108.21 22:34, 29 març 2010

Sempre ens hem de fixar en els criteris de notabilitat, i entre ells està haver publicat dos àlbums i tenir referències externes. --Panotxa (disc.) 09:51, 30 març 2010 (CEST)


Bé, feu el de Sangtraït, per exemple, que té prous àlbums publicats. Ah, per cert, el grup de Black Metal Noctem és de València i està aconseguint prou ressó internacional, així que ja teniu altra idea. Saluts! D.Sin (disc.) 23:38, 11 maig 2010 (CEST)

Ja sé que aquest tema és de fa temps, però per si a algú li serveix, hi ha un grup català i heavy que no ha estat mencionat, es diu Terratrèmol. Crec que ja no hi són però en el seu moment van ser prou famosos. Gràcies!--Manlleus (disc.) 15:25, 12 gen 2011 (CET)

Bones. Estic treballant en les desambiguacions de Hamlet. A algú li interessaria fer aquest article, potser? Ja existeix a la wiki en castellà. Gràcies. --Judesba (digues...) 13:45, 9 ago 2010 (CEST)