Viquiprojecte Discussió:Intercanvi d'articles nous/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Suggeriment

Hola! @Pau Colominas: Jo crec que sí simplement es creen llistes de peticions serà un demanats 2. Penso que la millor manera de funcionar és que s'apuntin els qui volen intercanviar i es creïn parelles. Per exemple si tu i jo volem articles per encolomar, podem pactar via xat o les nostres discussions sense omplir això i coneixent-nos és més fàcil saber quins temes podem pactar. Si no, es pot donar el cas que hi hagi peticions no ateses o gent que no pugui correspondre.--barcelona (disc.) 12:49, 12 gen 2015 (CET)

D'acord en que s'apuntin els qui hi volen participar, però el fet de fer parelles requereix un coneixement a priori de quins articles està disposat a fer cadascú. Evidentment que aquest sistema pot portar a peticions no ateses, però el fet de resoldre'n una cada vegada que se n'afegeix una de nova crec que n'afavoreix la creació. --Pau Colominas (t'ajudo?) 14:02, 12 gen 2015 (CET)

Reserva

El fet que els articles es "reservin" no crec que atregui més participants sinó més aviat al contrari. Quan es comença un article ja es veu que està blau, i si per fer l'article hi ha més d'un participant treballant, millor. Editar al mateix lloc és "esperit wiki", reservar articles és "esperit blog".--Pere prlpz (disc.) 15:00, 20 gen 2015 (CET)

Doncs tens tota la raó, Pere. Gràcies! --Pau Colominas (t'ajudo?) 17:51, 20 gen 2015 (CET)

Morosos

Tenim el projecte una mica parat. Proposo fer al final una taula amb les estadístiques de cadascú, incloent el saldo de cadascú entre articles fets i articles rebuts, per tal d'incentivar tothom a mantenir-lo alt, especialment als morosos que a hores d'ara el tenen negatiu.--Pere prlpz (disc.) 10:17, 8 juny 2015 (CEST)

Fet Fet! Ja hi ha la taula. Si no us agrada la tornem a treure.
@Pau Colominas, Arnaugir: No he posat el vostre saldo amb fons vermell perquè m'hauria de mirar com es fa, però si no m'he descomptat teniu el saldo més negatiu de tota la taula.--Pere prlpz (disc.) 18:59, 10 juny 2015 (CEST)
Gràcies per la taula, Pere prlpz! Ja ho tenia present ja, amb l'especial vergonya de ser l'impulsor del projecte i no haver creat encara cap article demanat :( A veure si m'hi puc posar una mica i de passada fer-ne una mica de publicitat. --Pau Colominas (t'ajudo?) 08:11, 11 juny 2015 (CEST)
La gent que demani els que vulgui, no? Vull dir que no sé si cal posar una limitació de dos peticions. És que sinó gairebé no n'hi ha per a fer.--Medol (disc.) 19:38, 11 juny 2015 (CEST)
La gràcia de l'intercanvi és que es demani i es faci. Per demanar i no fer ja hi ha Viquipèdia:Articles demanats. Per això cal una limitació, tot i que es pot discutir si dos més que els fets és el millor límit. El que sí que aniria bé aconseguir és que els que poden demanar articles en demanin, perquè el problema ara mateix és que tenim uns participants que fan articles i no en demanen i uns altres que en demanen i no en fan, i a més som pocs.--Pere prlpz (disc.) 19:52, 11 juny 2015 (CEST)

Generosos

@Davidpar:, @Pere Serafi:, @AlbaCiC: sentiu-vos lliures de demanar articles! N'heu fet més no pas n'heu demanat :) --Pau Colominas (t'ajudo?) 10:31, 26 juny 2015 (CEST)