William Neil Eschmeyer

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaWilliam Neil Eschmeyer
Biografia
Naixement11 febrer 1939 Modifica el valor a Wikidata (85 anys)
Activitat
Ocupacióictiòleg, taxònom Modifica el valor a Wikidata
Obra
Obres destacables

William Neil Eschmeyer, també conegut com a Bill Eschmeyer (11 de febrer de 1939) és un ictiòleg americà. És el fundador i desenvolupador de la base de dades i obra de referència Catàleg de Peixos (en anglès, Catalog of Fishes), conservat per l'Acadèmia de Califòrnia de Ciències i disponible tant en línia i com en la seva versió impresa.

És conservador Emeritus del departament d'Ictiologia de l'Acadèmia de Califòrnia de Ciències a San Francisco,[1] Califòrnia, i investigador associat al Museu d'Història Natural de Florida, Gainesville, Florida.

La seva investigació s'ha centrat en la família de peixos Scorpaenidae i ha publicat nombrosos treballs sobre la seva taxonomia i sistemàtica.[1]

Obra[modifica]

Referències[modifica]

  1. 1,0 1,1 «Dr. William N. Eschmeyer» (en anglès). Harte Research Institute for Gulf of Mexico Studies. [Consulta: 4 abril 2020].
  • Poss, S.G. & Eschmeyer, W.N. 1980. Xenaploactis, un nou genus per Prosopodasys asperrimus Günther (Pisces: Aploactinidae), amb descripcions de dues espècie nova. Proceedings De l'Acadèmia de Califòrnia de Ciències, (Sèrie 4) 42(8), pàgines 287–293

Enllaços externs[modifica]