World Academy of Science, Engineering and Technology

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióWorld Academy of Science, Engineering and Technology
Dades
Tipuseditor en accés obert Modifica el valor a Wikidata
Governança corporativa
Part deBeall's list of predatory open access journals (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata

Lloc webwaset.org Modifica el valor a Wikidata

La World Academy of Science, Engineering and Technology WASET — literalment en català acadèmia mundial de ciència, l'enginyeria i la tecnologia— és un editor predador de revistes d'accés obert en una varietat ampla de temes científics i tècnics.[1] També organitza diverses conferències científiques anuals, utilitzant noms que són igual de similar a les conferències reals organitzades per grups científics establerts. Les seves conferències són de qualitat dubtosa i qualsevol poden presentar un paper per senzillament pagant el cost d'inscripció.[2] L'acadèmia ha estat catalogada com a "potencial, possible, o probable" editor predades.[3][4] WASET té el seu domini en Azerbaidjan.[5] És dirigida per Cemal Ardil, un antic mestre de ciència, amb assistència de la seva filla Ebru i el seu fill Bora. Cemal Ardil És també la persona que ha publicat més articles a la pàgina web de WASET.[6]

Referències[modifica]

  1. Beall, Jeffrey. «Predatory Publisher Organizes Conference Using Same Name as Legitimate Conference». Scholarly Open Access. Arxivat de l'original el 2015-03-17.
  2. Spears, Tom. «Science fiction? Why the long-cherished peer-review system is under attack». Ottawa Citizen.
  3. Jeffrey Beall, Potential, possible, or probable predatory scholarly open-access publishers Arxivat 2016-09-17 a Wayback Machine., Scholarly Open Access: Critical analysis of scholarly open-access publishing, 5 novembre 2013.
  4. «Data and Documents». AAAS.
  5. «Azerbaijani "academy" fools a lot of scientists from around the world». Panorama. [Consulta: 3 febrer 2015].
  6. Kaplan, Sefa. «Parayı bastıranı profesör yapıyorlar» (en turc). Hürriyet.

Enllaços externs[modifica]