Battlefield 2142

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Battlefield 2142 és el joc que transportarà la intensitat i apassionament de Battlefield 2 a l'any 2142 on lluitaràs per a la UE o la Coalició Panasiática amb l'última tecnologia, incloent Mechs i futurísticos vehicles i armes.

El millor joc d'acció on-line torna amb un joc ambientat en una futura glaciació. La sagazaga Battlefield 2 rep el seu nou lliurament amb només un any de diferència pel que fa a l'última. Les comparances entre els episodis són inevitables. Superarà el primer Battlefield ambientat en el futur al seu excel·lent últim títol? En 3*DJuegos tens totes les respostes.

La serie Battlefield torna a la càrrega amb el seu quart llançament. El futur semblava un pas lògic després de veure Battlefield 1942 ambientat en la segona guerra mundial, Battlefield Vietnam en el conegut conflicte oriental, i finalment Battlefield 2 emmarcat en l'actualitat.

L'edat de gel Els desenvolupadors de jocs adoren pintar-nos el futur el més negre possible, i Battlefield 2142 per descomptat no és una excepció. La terra està començant a veure's afectada per una nova glaciació, i dues faccions s'enfronten per l'única zona del planeta on poden sobreviure. Els dos exèrcits que entren en contesa són una coalició de països d'Europa i Amèrica, i altra de nacions Asiàtiques.

Armament[modifica | modifica el codi]

Hi ha nou armament i alguns detalls interessants. S'ha millorat molt la personalització de les armes i ja no es milloren de forma tan senzilla com en l'anterior lliurament, el sistema és més complex i enriqueix summament aquest aspecte. Hi ha armes òbviament futuristas, però que no oferixen gens especialment nou; això si l'arma de polsos electromagnètics és bastant espectacular, i desactiva els vehicles en la seva ràdio d'acció durant uns instants. Tampoc es veu gens cridanerament revolucionari en la tecnologia que usen els soldats: *Drones, imatges per satèl·lit o un interessant camuflatge òptic, no semblen grans avanços per a la guerra de dintre de gairebé 150 anys.

Mapes[modifica | modifica el codi]

La dinàmica del joc és idèntica a la de sempre. Els combats es desenvolupen en mapes d'una grandària molt respectable per a fins a 64 jugadors, i es premia de nou el treball en equip rebent punts extra per col·laborar amb els nostres companys d'exèrcit o per seguir les ordres del comandant, figura imprescindible en els grups bé cohesionats.