Bebeteca

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

La bebeteca és un servei d'atenció especial per a infants petits (de 0 a 6 anys) que consta d'un espai i un fons de llibres, elegits segons les necessitats dels usuaris més menuts i dels seus pares, el préstec d'aquests llibres, converses periòdiques sobre el seu ús i sobre els contes, assessorament i una atenció constants per part dels professionals de la biblioteca cap als usuaris.[1] Es pot incloure com una secció més de la biblioteca, o bé, oferir-se des de fora d'aquesta mitjançant organitzacions professionals tals com col·legis, l'administració pública, etc.

Referències[modifica]

  1. Escardó i Bas, Mercè. La biblioteca, un espai de convivència, un espai educador. Barcelona: Ajuntament de Parets; Centre Unesco de Catalunya. 2002.

Bibliografia[modifica]

  • Escardó i Bas, Mercè. "Bebeteca o quan la lectura és escoltar i mirar". Dins: Infància, núm. 77, març-abril 1994. (L'article es pot descarregar a la web de la Biblioteca: http://bibut.parets.cat)
  • Escardó i Bas, Mercè. "La Bebeteca, o cuando la lectura es mirar y escuchar". Dins: Educación y biblioteca, núm. 46, abril 1994. (L'article es pot descarregar a la web de la Biblioteca: http://bibut.parets.cat)
  • Reyes, Yolanda. La Bebeteca : relato de una experiencia de docencia e investigación en torno a la lectura en la primera infancia, desarrollada en Espantapájaros Taller.