Bob Esponja: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Bob Esponja: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated

Basat enSpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom Modifica el valor a Wikidata
Publicació
23 juny 2020 Modifica el valor a Wikidata
Disponible en
Característiques tècniques
Sistema operatiuAndroid i iOS Modifica el valor a Wikidata
PlataformaXbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, Windows, Android i iOS Modifica el valor a Wikidata
MotorUnreal Engine 4 Modifica el valor a Wikidata
Modesun jugador, multijugador i mode cooperatiu Modifica el valor a Wikidata
Formatdisc òptic, cartutx, distribució digital i descàrrega digital Modifica el valor a Wikidata
Dispositiu d'entradateclat, controlador de videojoc, ratolí i pantalla tàctil Modifica el valor a Wikidata
Equip
Desenvolupador(s)Purple Lamp (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
EditorTHQ Nordic Modifica el valor a Wikidata
DistribuidorMicrosoft Store, PlayStation Store, Nintendo eShop, Steam, GOG.com, Humble Store, Epic Games Store, Google Stadia, Google Play, App Store i Amazon Luna Modifica el valor a Wikidata
Qualificacions
ESRB

Més informació
Lloc webthqnordic.com… (anglès) Modifica el valor a Wikidata
MobyGamesspongebob-squarepants-battle-for-bikini-bottom-rehydrated Modifica el valor a Wikidata
Steam969990 Modifica el valor a Wikidata

IMDB: tt10655232 Musicbrainz: c2eb16d2-0423-482d-a357-3866031f24b7 Modifica el valor a Wikidata
Imatges externes
Portada

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated és un videojoc pertanyent al gènere de plataformes basat en la sèrie animada de Nickelodeon Bob Esponja. És un remake de les versions de consola de Heavy Iron Studios SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom, desenvolupat per Purple Lamp Studios i publicats per THQ Nordic per al Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, i Microsoft Windows. Per a la versió de Android i IOS el joc va ser desenvolupat i distribuït per HandyGames. El joc va ser llançat el 23 de juny de 2020 i per a la versió Mòbil el 21 de gener de 2021. El joc va rebre ressenyes mixtes: tot i que es va exaltar els gràfics i la fidelitat al joc original, el joc va ser criticat per tenir els defectes tècnics de la versió de 2003 i la nova manera multijugador va ser considerat "avorrit i innecessari".[1][2]

Jugabilitat[modifica]

El joc implica recollir elements i derrotant els robots què té atacat diverses àrees al Fons de Bikini, mentre creuant plataformes i evitant mediambientals hazards com espigues i flames. Algunes àrees requereixen caràcters diferents per batre, quan cada caràcter té les seves capacitats úniques pròpies. El jugador pot controlar Bob Esponja, Patricio i Arenita. Canviant els caràcters requereix el jugador per trobar una Parada d'autobús, a utilitzar quin caràcter actual canviarà a un altre, i utilitzant-lo una altra vegada canviarà enrere al caràcter anterior, donant el jugador una opció de dos caràcters en cada nivell. El default el caràcter durant el joc és SpongeBob; Sandy i Patrick no comparteixen qualssevol nivells com a platjable caràcters.

Durant el joc, el jugador recollirà Objectes Relluents, Mitjons, i Espàtules Daurades. Els objectes lluents són va passar per enemics i escampats durant nivells, i pot soler cloïsses de paga per progressar a través de nivells i unlock reptes extres. També poden ser comerciats amb Don Cranc per a Espàtules Daurades. Els mitjons estan col·locats en nivells en més durs d'aconseguir ubicacions, i 10 poden ser comerciats a Patrick per a una Espàtula Daurada. Les espàtules daurades solen unlock àrees noves en el joc, i 75 estan requerits per lluitar el cap final.

Una addició nova al remake és un multijugador mode d'horda en què dues cara de jugadors onades d'enemics robòtics.[3][4] El mode inclou contingut tallat del joc original, incloent una lluita contra un robòtic Squidward, un scrapped versió del somni de Patrick, i una fase de tall del Robatori-SpongeBob lluita de Vikings.

Desenvolupament i llançament[modifica]

El dijous go es va revelar per primera vegada el 5 de juny de 2019, els dies que dirigeixen fins a E3 2019.[5][6][7]

El joc és disponible en dues limitar edicions a sobre totes les plataformes. L'Edició Relluent inclou adhesius de paret, sis lithographs, especials SpongeBob SquarePants mitjons de tennis, i un figurine de SpongeBob amb una llengua flexible i una espàtula daurada a la mà. A més d'aquell, el F.Edició d'ONU també ve amb dos de manera semblant-sized figurins de Patrick i Galtes Arenosos Estrella, així com un conjunt de cinc tiki clauers.

El joc també presenta l'original arxiveu i nou mai-abans de què-registres vists del repartiment de veu anglès, així com marca registres nous del francesos, alemanys, italià, espanyol, Polonès, i repartiments de veu japonesa. També conté subtítols en brasiler portuguès, rus, malai, tailandès, coreà, i el xinès simplificat. Al costat del 7 va esmentar llengües.[8]

El joc és powered per Motor Irreal 4 i recolza 4K resolució en el realçat PlayStation 4 Pro i Xbox Un # X models.[9][10]

Referències[modifica]

  1. «SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom hits Steam in June» (en anglès). [Consulta: 24 febrer 2023].
  2. «SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated launches June 23» (en anglès americà), 16-04-2020. [Consulta: 24 febrer 2023].
  3. Dornbush, Jonathon. «SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated Review» (en anglès), 22-06-2020. [Consulta: 24 febrer 2023].
  4. «SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated» (en anglès). [Consulta: 24 febrer 2023].
  5. Lanier, Liz. «Classic Spongebob Squarepants Game Getting Remake, Multiplayer Mode» (en anglès americà), 05-06-2019. [Consulta: 24 febrer 2023].
  6. «(Update) SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom getting remastered for PC and consoles» (en anglès americà), 05-06-2019. [Consulta: 24 febrer 2023].
  7. «Are You Ready, Kids? SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated Announced - Push Square», 05-06-2019. Arxivat de l'original el 2019-06-05. [Consulta: 24 febrer 2023].
  8. «SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated ‘Languages are F.U.N.’ trailers» (en anglès americà), 27-05-2020. [Consulta: 24 febrer 2023].
  9. «THQ Nordic Announced a Remake of Cult Classic SpongeBob SquarePants: Battle For Bikini Bottom, and the Internet is Freaking Out | USgamer», 18-06-2019. Arxivat de l'original el 2019-06-18. [Consulta: 24 febrer 2023].
  10. «Interview: THQ Nordic talks Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated - Jack of All Controllers», 03-03-2020. Arxivat de l'original el 2020-03-03. [Consulta: 24 febrer 2023].