Categoria Discussió:Pírcings

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search

Nom de la categoria[modifica]

No veig clar el canvi de nom proposat de Categoria:Pírcings a Categoria:Pírcing. Potser seria més adient tenir-les ambdues, amb l'estructura següent:

L'organització seria semblant a les estructures usuals, doncs. Nom de la categoria en plural quan es llisten elements que en són exemples, en singular pel concepte (e.g., Categoria:Suïcidi i Categoria:Suïcides).

Com ho veus, Pau?

--Pau Colominas (t'ajudo?) 16:14, 7 des 2017 (CET)

No ho acab de tenir clar. No sé si aquesta categoria es podria fer anàloga a les de Categoria Discussió:Helicòpter. He mirat a les categories paral·leles en altres idiomes i diria que s'assemblen més Pírcing que a Pírcings. A mi em sembla més genèric xerrar del concepte que de pírcings, que no queda clar si són els objectes (Arracada) o les perforacions (Pírcing al clítoris). Supòs que més aviat seria més correcte la segona, però jo crec que ho deixaria tot dins el contenidor gènèric Pírcing.
Altres opcions de categorització les podem trobar mirant la categoria en anglès: en:Category:Body piercing. Pau Cabot · Discussió 16:33, 7 des 2017 (CET)