Crimes of the Heart

De Viquipèdia
Aquesta és una versió anterior d'aquesta pàgina, de data 17:10, 18 jul 2015 amb l'última edició de JoRobot (discussió | contribucions). Pot tenir inexactituds o contingut no apropiat no present en la versió actual.
Salta a la navegació Salta a la cerca
Benedicta Boccoli (Babe), Paola Bonesi (Lenny) i Fulvia Lorenzetti (Meg), Crimini del Cuore, durant la representació de Crimes of the Heart al Teatro San Babylas;[1] [2] de Milà, l'1 de maig de 2015.

Crimes of the Heart (en català: Crims del cor) és una obra de teatre de dos actes de l'autora estatunidenca Beth Henley, escrita el 1978, estrenada en alguns teatres regionals i estrenada oficialment el 1980.[3] El 1981 va guanyar el New York Drama Critics' Circle Award i el Pulitzer a la dramatúrgia; i el 1982 el Theatre World Award a Lizbeth MacKay i Peter MacNicol.[4] Henley va adaptar també l'obra per la pel·lícula homònima dirigida per Bruce Beresford el 1986.

L'argument de l'obra és la història de tres germanes (Babe, Lenny i Meg) que es retroben a casa d'una d'elles (Lenny) després de molts anys: cadascuna té penes i alegries per explicar, i es retroben més unides que mai.

Benedicta Boccoli (Babe) e su saxofón; Crimini del Cuore, durant la representació de Crimes of the Heart al Teatro San Babylas de Milà, l'1 de maig de 2015.

Personatges

  • Babe, Lenny i Meg, germanes
  • Barnette Lloyd, cosina de les germanes
  • Doc Porter, exenamorat de la Meg
  • Chick Boyle, advocat defensor de la Babe

Referències

Enllaços externs