Vés al contingut

Discussió:Beatriz Mothe Pujadas

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Títol acadèmic[modifica]

@Solde, veig que has revertit el meu canvi a l'inici de l'article i has tornat a posar en la introducció de l'article que Beatriz Mothe és doctora en Medicina. Si et fixes en els articles biogràfics, veuràs que, normalment, en la introducció s'indica la professió o el fet pel qual s'ha destacat la persona de la qual tracta l'article, no pas els títols acadèmics que ha assolit. Després, quan s'esmenta la formació, és quan es diu els títols acadèmics que té. Mira per exemple, Mara Dierssen, Mercè Boada, Mercè Durfort, Anna Veiga, per esmentar només algunes altres dones que han destacat en les ciències de la vida. Totes elles són doctores en alguna especialitat científica, però si tenen article a la Viquipèdia no és per tenir un doctorat, sinó per la seva trajectòria professional. I el mateix trobaràs en biografies de metges o altres científics homes; per exemple, Bonaventura Clotet, Oriol Mitjà, Josep Tabernero, Joan Oró. Mercè Piqueras (disc.) 17:33, 30 oct 2022 (CET)[respon]

ep! no he revertit els canvis, que em semblaven perfectes, si no que creia que era millor el fet de posar doctora. Però com comentes, si normalment es fa de l'altra manera, cap problema! ;-)
Gràcies per les aportacions! Salut! Solde (disc.) 18:49, 30 oct 2022 (CET)[respon]
He dit "el meu canvi a l'inici de l'article", no em referia al conjunt de modificacions. Aprofito per agrair-te que fessis aquest article, que contribueix a fer una mica més visibles les dones a la Viquipèdia, especialment les científiques.
Salutacions, Mercè Piqueras (disc.) 19:16, 30 oct 2022 (CET)[respon]