Discussió:Bonastre

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

A la llista d'articles per començar:indrets que encara no tenen article a la Viquipèdia https://ca.wikipedia.org/wiki/Portal:Catalunya/Sol%C2%B7licitats_-_Nomencl%C3%A0tor_Oficial_de_Catalunya/Baix_Pened%C3%A8s

hi figuren La Font de la Gavatxa i La Vinya de Bonastre, urbanitzacions del terme municipal pròximes al nucli urbà principal. Aquestes urbanitzacions consten a:https://www.idescat.cat/codis/?id=50&n=9&c=430304&lang=es Nomenclàtor estadístic d'entitats de població de Catalunya (a 01-01-2019) Unitats de població de Catalunya (a 02-02-1989)

En el cas de la Font de la Gavatxa (urbanització) és necessari que existeixi un article independent del de Bonastre, ja que existeix la font i mina d'aigua de la Gavatxa. En el cas de la Vinya de Bonastre (urbanització) penso també que és necessari que hi hagi un article independent.

Salutacions.--Crespinell (disc.) 12:29, 21 nov 2020 (CET)

@Crespinell: D'acord amb tu que estaria molt bé que hi hagués els articles (si hi ha fonts fiables) però una frase o dues no fa un article. Aleshores és normal que altres editors vulguin posar aquesta frase a l'article del municipi i redirigir els dos articles.
Per cert, he ajuntat els articles amb els elements corresponents de Wikidata.--Pere prlpz (disc.) 21:29, 21 nov 2020 (CET)