Discussió:Carme Fenoll i Clarabuch

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search

Admissibilitat no verificada i per aquest motiu, poca informació rellevant amb moltes referències, que fa semblar aquest article un currículum. Pau Cabot · Discussió 11:58, 15 oct 2016 (CEST)

Jo no veig la manca d'admissibilitat. Hi ha la biografia del CCCB, hi ha el premi amb referència a múltiples diaris on inclouen bastante dades biogràfiques i tenim entrevistes a premsa. A més a més, ocupa un càrrec de responsabilitat dins la Generalitat. Sobre el to, em sembla l'habitual en biografies de persones vives.--KRLS , (disc.) 17:25, 17 nov 2016 (CET)
Jo subscric totes les paraules d'en KRLSː biografia del CCCB, múltiples notícies a la premsa, càrrec i responsabilitat important, amb presència a múltiples taules de debat. Em va extranyar el marcat de l'article --Ramon (disc.) 22:11, 17 nov 2016 (CET)
D'acord amb els anteriors, proposo retirar les plantilles perquè crec que admissibilitat està ja justificada--barcelona (disc.) 10:05, 18 nov 2016 (CET)
D'acord amb l'admissibilitat. Retir l'avís. La referència a LV que s'ha afegit, tot i que no la puc llegir sencera, sembla que en parla de manera significativa. La resta de referències són molt fluixes, de fonts molt minoritàries i de fets que serien poc significatius a qualsevol altra biografia. Potser no faria falta en destacar literalment els motius del premi, per exemple. Repassant les referències, potser no faria falta citar tampoc les biblioteques on ha treballat (que, a més, no es verifiquen amb la referència aportada). Per tot això, encara li faria uns quants canvis més per descurriculumitzar-lo. Pau Cabot · Discussió 06:51, 19 nov 2016 (CET)