Discussió:Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Hola, no considero que l'editor, en aquest cas jo, tingui una estreta relació amb el MAE. Respecto la vostra opinió, però només informo sobre què és i les coses que tenen, res més. Potser hauria de canviar l'estil alhora d'escriure.

Gràcies

@PractiquesMAE: Dóna un cop d'ull a Viquipèdia:Conflicte d'interessos. Si utilitzes referències de la mateixa institució, t'estàs autocitant, no és una pràctica aconsellada en una enciclopèdia. Per altra banda, no comencem un altre cop una guerra d'edicions. L'apartat de llistat d'exposicions no és enciclopèdica, pot ser útil pel web però no per una enciclopèdia. Salut!--Docosong (disc.) 09:52, 17 oct 2018 (CEST)

Hola! Llavors què haig de fer amb les cites? No les poso? Gràcies. Respecte a la taula, si vull parlar de les exposicions que han fet, no puc introduir-la, ho faig d'una altra manera? Gràcies

He creat l'apartat exposicions, només fent esment d'aquestes, no he publicat la taula. Tot i això, m'agradaria saber si puc introduir algunes de les exposicions que s'han fet. Exemple: Algunes de les exposicions més recents que s'han portat a terme han sigut: - tal - tal i - tal. Això ho podria fer gràcies.

I RESPECTE A L'AUTOCITACIÓ, bàsicament poso el link d'allò que estic parlant, canvi.ho les cites i ho poso en enllaços externs?

Gràcies

Les cites han de ser fonts fiables, independents i de tercers. Segur que a la Biblioteca trobareu llibres que parlin de la pròpia institució de forma independent i externa, no és el mateix un llibre publicat per un tercer que no pas una memòria interna o la pàgina web de la pròpia institució . En l'apartat exposicions pots fer-ne un resum destacant-ne aquelles que han tingut ressò mediàtic en mitjans de comunicació, per exemple, La Vanguardia, El Punt Avui, etc. Pel que fa a l'autocitació, és el mateix que t'he dit al principi no és recomanable i millor que utilitzis altres fonts fiables independents. Aquest fet millora la qualitat i validesa de l'article.--Docosong (disc.) 10:34, 17 oct 2018 (CEST)

D'acord. Un cop hagi tret les autocitacions podeu treure el missatge sobre que l'editor té una relació estreta amb el MAE. GRÀCIES. Bàsicament perquè molts paràgrafs ja hi eren i abans no sortia aquell missatge. Gràcies.

Estàs fent pràctiques en aquest centre? Si és així, lament dir-te que sí que tens una estreta relació amb el tema i hauries de deixar d'editar aquest article. Pau Cabot · Discussió 08:15, 18 oct 2018 (CEST)

No, només estic modficant el que he vist necessari, però d'ara en endevant no modifcaré més coses, ja que crec que he fet els canvis convenients. Atentament i gràcies.

Fonts pròpies[modifica]

L'article sembla un currículum perquè, en bona part, està referenciat amb fonts pròpies. S'hauria de fer una bona esporgada. Pau Cabot · Discussió 09:31, 18 oct 2018 (CEST)

Jo he canviat ja, aquelles que vaig posar. Les altres no les vaig publicar jo, quan vaig començar a editar l'article ja hi eren.

Ja he vist que en alguns punts heu posat que es necessita citació. Intentaré fer-ho.

Gràcies

Una pregunta, com puc introduir enllaços externs de la manera correcta? no entenc el procediment. Gràcies

El problema no és com afegir enllaços, sinó més aviat que la Viquipèdia no és un directori web. Amb l'enllaç oficial de la institució i les xarxes socials presents a la infotaula és més que suficient. Salut! --Docosong (disc.) 12:40, 18 oct 2018 (CEST)
Diria que l'opció correcta era deixar d'editar aquest article. Crec que ets massa proper a l'entitat per ser neutral. Pau Cabot · Discussió 13:20, 18 oct 2018 (CEST)

Resscriure l'article i cercar consens per tal que l'article estigui d'acord amb lpestil i fiosofia viquipedia[modifica]

Bon dia, Veig que l'article està encapçalat per : Aquest article no és enciclopèdic i s'assembla molt a un currículum. Si us plau, reescriviu l'article de manera que el redactat sigui enciclopèdic. Vegeu Viquipèdia:Llibre d'estil i Viquipèdia:Allò que la Viquipèdia no és. Unbalanced scales.svg Un editor principal d'aquest article sembla tenir una estreta relació amb aquest tema. El seu contingut actual és sospitós de no ser objectiu. Vegeu la discussió per a més informació. Aquest avís es pot treure una vegada s'hagi trobat un consens sobre els punts discutits.

Que cal fer per a que sigui adequat. Jo hi tinc relació i per tant no puc ferho, segons vosaltres. Com faig perquè algu no relacionat s'hi dediqui? Veig que un becari en pràctiques va equivocar-se en corregir, de fet l'error va ser que va ser innocent i va posar un nomque el delatava, i ho va fer aixi perquè no coneixa prou bé la filosofia de la viquipedia, però crec que l'article en el seu conjunt és bo, el va fer en Kippelboy, no entenc que per unes modificacions el passessiu a considerar no adequat

Jsa em direu com ho puc fer per a que l'article sigui considerat adequat.