Discussió:Concert per a violoncel en re menor Édouard Lalo

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Destrucció o no[modifica]

Aquesta redirecció és el nom que tenia originalment l'article, creat fa poc més d'una setmana. El nom es pot millorar (tot i que segurament no amb el nom que té ara), però conservar la redirecció serveix per:

  • Facilitar que el creador de l'article segueixi trobant el seu article.
  • Que com a mínim hi hagi un nom que sigui específic que redirigeixi a l'article (el que ara té pot referir-se a qualsevol concert en re menor per a violoncel, que n'hi deu haver uns quants).

A més, la redirecció no compleix els criteris d'esborrat ràpid:

  • Redirecció improbable i no usada: Una redirecció improbable és la que no faria servir ningú, i aquesta ja l'ha fet servir el creador de l'article.
  • Com a títol totalment inadequat tampoc compleix, perquè "totalment inadequat" no vol dir només que d'acord amb VP:AP es pot trobar un títol millor, sinó que "totalment inadequat" va més enllà. Un títol millorable però construït d'una manera plausible i que s'entén que es refereix al tema de l'article no és totalment inadequat.

Un altre tema és com està l'article i si el tema és admissible, però això és cosa d'una altra discussió sobre l'article i no sobre la redirecció.

Mentre arribem a un consens aquí o passem a una discussió d'esborrat, trec la plantilla d'esborrat ràpid i notifico en Bestiasonica i la Paula Martínez 1991.--Pere prlpz (disc.) 13:32, 19 oct 2015 (CEST)[respon]

En cas que hi hagi qualsevol discussió sobre la idoneïtat de la supressió ràpida, cal canviar aquesta plantilla per una proposta d'esborrament. Passo a discussió la proposta. Bestiasonica: enraonem? 14:11, 19 oct 2015 (CEST)[respon]
Redirigit segons costum.--Lohen11 (disc.) 14:17, 19 oct 2015 (CEST)[respon]