Discussió:Creu de Tragó de Noguera

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola @Garper18, veig que has començat a treballar l'article. Encara és molt curt, però et deixo aquí unes quantes recomanacions per a que puguis anar avançant:

  • Quan l'article tingui una certa consistència (no cal que estigui acabat, ni extremadament avançat) estaria bé que el passessis al que coneixem com "espai principal", el lloc on hi ha tots els articles de la Viquipèdia. Ara està a la teva pàgina de proves i en principi només hi pots intervenir tu; si el passes a l'espai principal podria ser que altres usuaris el vegin i et donin un cop de mà. Aquí tens una explicació sobre com es mou una pàgina. Si tens dubtes em pots enviar un correu.
  • Sobretot no t'oblidis d'aportar referències de fonts fiables. Només has de posar el cursor allà on vols inserir la referència, clicar al botó "cita" de la barra d'eines i anar seguint les indicacions del menú emergent que et sortirà.
  • Pel que fa als continguts, recorda que el llenguatge ha de ser enciclopèdic i entenedor. Pots fer una ullada al llibre d'estil si tens dubtes. També pots fer una ullada a articles que et poden servir per orientar-te (exemple).
  • He vist que has posat la "fitxa tècnica" de la peça. No pateixis a picar-la en codi aquí, des de fa un temps aquestes "fitxes" es generen xuclant dades d'un repositori que es diu Wikidata, i les dades s'han d'introduir i modificar allà per a que es visualitzin a la Viquipèdia. Quan l'article estigui a l'espai principal avisa'm, te la poso i t'explico com afegir-hi i modificar-hi informació. Si vols pots parlar-ne amb el Fran, que ell també ho ha fet al seu article.

Ànims. Si tens dubtes em pots respondre aquí mateix o enviar-me un correu. Fins aviat! ESM (disc.) 12:34, 16 gen 2019 (CET)[respon]

Més coses[modifica]

Hola @Garper18, he fet una altra ullada a l'article. Et poso telegràficament alguns comentaris que et poden servir per millorar-lo:

  • Les referències: suposo que hi estàs treballant, però falten referències. La informació extreta de la web del MNAC la pots citar sense problemes, i suposo que a la Catalunya romànica també hi haurà informació sobre aquesta peça.
  • Potser estaria bé aprofundir una mica sobre la història de la peça i els paral·lelismes d'aquesta obra amb d'altres que es coneguin del taller d'Urgell o altres calvaris. Jo no domino l'art medieval, segurament l'Alberto Velasco o et podria orientar millor. Ara per ara a la Viquipèdia no hi ha cap article dedicat a l'escultura romànica catalana, per si t'animes a fer un apartat de context sobre el tema.
  • He vist que has incorporat força informació a Wikidata. Una dada clau que convé tenir és el número d'inventari de la peça.

Ànims, si tens dubtes ja saps! ESM (disc.) 22:55, 21 gen 2019 (CET)[respon]