Discussió:Gefitinib

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Respostes a BQUB13-Fangas[modifica]

Hola BQUB13-Fangas! En relació a les teves preguntes sobre aquest article deixa'm dir-te...

  • Moltes gràcies per la feinada! Has encetat un article que mancava a la Viquipèdia i hi estàs posant bon esforç i ganes de fer-ho bé. Felicitats.
  • File:GefitinibMolecule.gif ja és a Commons i si hi ha algun problema amb llicències o referències ja te n'assebentaràs per ells. Aquí en aquest article no cal afegir res. Per cert, potser és millor que reverteixis i utilitzis la primera versió que vas pujar. Veig que la primera fa la rotació automàticament mentre que l'actual no, degut a que és un arxiu massa gran. Total, amb la mida de la imatge a l'article no hi a cap diferència visual entre els dos arxius (i s'hauria de reduir, crec).
  • Les plantilles es poden copiar dins d'un wiki i entre wikis de Wikimedia sense haver de especificar cap mena de crèdits. La plantilla de l'article és perfecta com és ara, no cal tocar res (parlo de la plantilla en si, no tinc ni idea sobre els continguts).
  • L'avís per a afegir referències té a veure amb el text de l'article. D'on has tret tot això que expliques? Cal especificar-ho. Tens instruccions a Viquipèdia:Citau les fonts. La primera vegada sembla una mica liat però ja veuràs com ho agraeixes. Les referències marquen la diferència dels boms articles de qualitat. Amoïnat pel format de les referències però no excessivament (ara que ets novell). Tu referencia que si hi ha alguna cosa millorable en el format, d'altres vindrem i editarem. La feina realment valuable és conéixer el tema, condensar-lo en un article i referenciar-lo degudament.

Vinga, molts ànims i gràcies de nou per contribuir a la Viquipèdia.--QuimGil (disc.) 08:22, 22 oct 2013 (CEST)[respon]

Hola QuimGil. Primer de tot agrair la rapida resposta a totes les meves preguntes, i en segon lloc demanar una ultima indicació.
No soc capaç d'utilitzar la primera imatge (de qualitat inferior) i no se com fer-ho, podries indicarme com? Quedaria molt millor si aixi aconsegueixo que estigui animada.
Pel que fa a les referencies, estem treballant en pujarles, pero voliem primer tenir el text ben pulit, tot i aixo ja les tenim guardades i a punt de pujar.
Agrair de nou els consells que han fet la tasca molt agradable, certament la ajuda convida a seguir :editant i escrivint! Gracies de nou! el comentari anterior sense signar és fet per BQUB13-Fangas (disc.contr.) 19:47, 22 oct 2013 (CEST)[respon]
Per a modificar la imatge heu d'anar a l'arxiu original a Commons i clicar allà on diu "Reverteix". Encantat de ser-vos útil.--QuimGil (disc.) 21:48, 22 oct 2013 (CEST)[respon]

Com millorar les fonts, blibliografia i referències?[modifica]

Manquen referències a Gefitinib[modifica]

Hola Gefitinib,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Gefitinib. --BQUB13-Fangas (disc.) 11:19, 24 oct 2013 (CEST) apareix un requadre a la pagina que no se com treure, crec que hi ha una quantitat considerable de referencies, bibliograifa i links, pero tot i aixo, soc incapaç de treureel requadre que justament criticca aixo. Per altra banda no se com fer perque el gif es mostri animat, donat que en pujar una rrevisió del mateix a wikimedia amb major animació aquest ha deixat de funcionar conrrectament[respon]