Discussió:Infografia

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search

Soc wikipedista recent; estic editant l´article "Infografia"; quan he volgut desar el texte que he treballat, ha aparegut en pantalla quatre continguts del mateix, sense que cap es veiés correctament. Algú em podria explicar que passa?--Jep (discussió) 02:10, 13 març 2008 (CET)

No s'han de posar mai espais al principi de la línia. Mira't el llibre d'estil de la Viquipèdia. (He fet petites correccions en el teu article. Si pots, cita fonts o referències). Benvingut i ànims!--Hinio (discussió) 07:05, 13 març 2008 (CET)

Ús més freqüent[modifica]

Com a persona que ha sentit aquesta paraula darrerament, el que buscava en aquesta entrada era poder tenir una descripció rápida del que s'entén per infografia en general avui en dia.

Això ho he trobat en el tercer pàrraf:

"El terme infografia és usual per a referir-se a les informacions iconogràfiques, acompanyades de breus texts de suport o explicacions textuals..."

Aquesta era la informació que buscava, per confirmar rápidament. però per arribar-hi he hagut de llegir força text que en aquest moment era irrellevant per mi.

Així que proposaria deixar clar l'ús més freqüent de la paraula ja en el pàrraf inicial. el comentari anterior sense signar és fet per Dalbert76 (disc.contr.) --gerardduenascontacta'm 10:39, 6 gen 2017 (CET)

Hola Dalbert76, estic d'acord amb tu: el potencial lector d'aquest article estarà més sovint interessat per què vol dir i a què es refereix la gent quan parlen d'infografia que en la seva història. He canviat el tercer paràgraf per el segon. No trobo bé però posar-ho al primer paràgraf perquè des del meu punt de vista (i si et mires la resta d'articles de la Viquipèdia) és prioritària la definició a l'ús del terme. Estic a la teva disposició --gerardduenascontacta'm 10:43, 6 gen 2017 (CET)