Discussió:Josep Maria Pujol i Sanmartín

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Si Josep Maria Jujol també es pot dir Josep Maria Pujol, que ho dubto, haríem de fer alguna redirecció perquè aquí hi posaré l'article sobre Josep Maria Pujol. --Andreu Vaqué 18:31, 22 març 2007 (CET)

Les referències ja estan donades! --Andreu Vaqué 18:33, 12 abr 2007 (CEST)

Per algun motiu no funciona l'enllaç a la pàgina web de referència, algú sabria el perquè? --Andreu Vaqué 16:38, 18 maig 2007 (CEST)

admissibilitat[modifica]

Hola, l'any 2010 vaig intentar millorar aquest article que estava molt incomplet i tenia alguns errors. Davant la dificultat de trobar una bibliografia completa vaig escriure al propi autor (el seu correu apareix a la pàgina de la universitat) i li vaig demanar, també li vaig preguntar per alguns aspectes de la seva trajectòria acadèmica que no em quedaven clares en les notes biogràfiques que trobava a internet i als seus llibres. A partir d'aquesta informació vaig completar l'article. Vaig deixar constància d'aquesta font en el resum d'edició. Hi ha notes biogràfiques sobre Josep M Pujol a [1] [2]. També les editorials dels seus llibres inclouen dades biogràfiques en les solapes o en la contracoberta. Jo no he sabut trobar altres fonts però vaig mirar de millorar l'article que era molt parcial. --Dvdgmz (disc.) 08:55, 2 abr 2012 (CEST)

Jo crec que per verificar l'admissibilitat d'aquesta persona s'haurien d'aportar fonts fiables que verificassin el text. Les informacions del propi biografiat, les biografies a les solapes del seus llibres o les fitxes que enllaces crec que no basten. A més, l'única referència que hi ha és un enllaç trencat. Pau Cabot · Discussió 16:32, 27 ago 2012 (CEST)
Home, Pau! Només pel fet d'haver escrit, juntament amb en Joan Solà, l'Ortotipografia, que és la bíblia dels manuals d'edició en català, ja es mereix un monument! És la nostra creu. D'una persona sàvia no en parla mai ningú, però en canvi la donota aquella que ha fotut el nyap de Borja la coneixeran arreu del món. --Enric (discussió) 17:17, 27 ago 2012 (CEST)
Totalment d'acord amb tu, Enric. Però ja saps que no ha de ser la teva opinió (o la meva) que digui qui ha d'aparèixer a la Viquipèdia. Ho han de dir fonts fiables i aquestes, ara mateix, no hi són. Supòs que si és un autor tan important, no hi hauria d'haver problemes per trobar aquestes fonts. I si malgrat esser tan important, ningú n'ha parlat, la viquipèdia no pot fer-ne un treball inèdit. I no me malinterpretis, Enric, no és que no me'n fiï de tu, és que tu no ets una font fiable per la Viquipèdia. fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 17:27, 27 ago 2012 (CEST)

Nova font[modifica]

Aquesta font podria ser una referència útil:

--Passavolant apunta clr gruix7 x25px.png Dvdgmz(Escriu-me) 11:56, 2 març 2015 (CET)

destrucció contingut clau[modifica]

En aquest article s'ha destruït contingut important perquè no estava referenciat. Crec que és un error fer això. Encara que hi hagi contingut no referenciat i porti temps assenyalat com a tal no veig motiu per retirar-lo si no hi ha cap sospita que no sigui veraç, que falti al punt de vista neutral o que algú no l'hagi qüestionat. En tot cas, si algú esborra un contingut abans hauria de comprovar que no hi ha referències que el validin (com és aquest cas). No em sembla que sigui un criteri a seguir esborrar un contingut només perquè tenim un avís de que falten referències (una senyal que tenim per buscar-les, no per esborrar-lo). Notifico @Panotxa: --Passavolant apunta clr gruix7 x25px.png Dvdgmz(Escriu-me) 13:49, 15 juny 2015 (CEST)