Discussió:Joventut (revista)

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

el comentari anterior sense signar és fet per Arnaugir (disc.contr.) 13:40, 10 jul 2013 (CEST)[respon]

REVISIÓ

ASPECTES TÈCNICS D'EDICIÓ

Si teniu qualsevo, dubte en aquest aspecte, teniu dues opcions: o preguntar a l'Esther, o als vostres companys de classe. Es tracta d'observar els articles que tinguin treballats correctament aspectes que vosaltres encara no heu sabut resoldre..i preguntar a algun dels seus autors.

ESTRUCTURA REVISTA

Vam quedar que potser estaria bé fer-la més esquemàtica i visual, oi?

TAULA

No sé si amb vosaltres ho vaig comentar: caldria afegir una mena breu d'introducció explicant les característiques de la taula (tipus apartats,etc), per tal que els lectors entenguin el per què d'aquesta. Per exemple: "A continuació detallem/incorporem una taula on s'especifica...."

IDEOLOGIA ARTÍSTICA

Rectifiqueu el següent: no parleu del modernisme com a "corrent estilístic"!! (si més no, és incorrecte en el sentit en què ho dieu): parleu de "moviment" i llestos.

Crec que aquest apartat caldria refer-lo i aprofundir-hi una mica més. Tampoc cal que sigui molt més extens, però crec que es podrien dir més coses. Teniu, a més, bibliografia específica sobre el tema (Marfany, la tesi..), o sigui que val la pena fer un darrer esforç i llegir-vos aquesta bibliografia amb més deteniment.

De totes maneres (crec que això no us ho vaig dir a vosaltres), m'agradaria fer-vos una súper síntesi del modernisme i els seus corrents a fi que tingueu les coses clares:

El modernisme és un "moviment" que aplega diferents "corrents" (naturalisme, simbolisme, verisme...). I dins d'un d'aquests corrents, el simbolisme,trobem al seu torn, dues "tendències" diferents: la idealista i la decadent. Així que el decadentisme seria una de les "tendències" aplegades dins d'un dels diversos "corrents" (el simbolisme) recollits pel "moviment" modernista.

IDEOLOGIA POLÍTICA

Tal com vam parlar, queda pendent de realitzar aquest apartat


Per la resta..ja ho vam parlar a la tutoria. En general l'article està força bé: només cal reformular una apartat, afegir-ne un altre i completar la taula.

--IreneGras (disc.) 12:54, 25 des 2012 (CET)[respon]