Discussió:Juanjo Fuster

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Hola, crec que ara el text és objectiu perquè tota la info està extreta de les fonts citades. Com ho veieu? Arbolarius (disc.) 20:00, 4 set 2018 (CEST)el comentari anterior sense signar és fet per Arbolarius (disc.contr.)

No veig cap font fiable que en parli de manera significativa.--Medol (disc.) 19:13, 4 set 2018 (CEST)
Hola @Arbolarius: i @Medol:, he proposat la pàgina com a candidata per a ser esborrada; si s'escau, podeu deixar comentaris/vots aquí: Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes. Salutacions!--Darth (disc.) 19:16, 4 set 2018 (CEST)
Bones no entenc lo de cap font fiable quan voleu fonts fiables què voleu que posi, quan surt publicat al DOC? http://dogc.gencat.cat/es/pdogc_canals_interns/pdogc_resultats_fitxa/?action=fitxa&documentId=636757 Arbolarius (disc.) 20:00, 4 set 2018 (CEST)
Viquipèdia:Fonts fiables--Medol (disc.) 20:01, 4 set 2018 (CEST)
Esteu dient que les fonts no són fiables? Si el DOC i la premsa ja no són fonts fiables... plego Arbolarius (disc.) 20:13, 4 set 2018 (CEST)
Hola @Arbolarius:, a la Viquipèdia, si es realitza un article sobre una persona, les fonts han de parlar específicament sobre aquella persona. El DOGC es consideraria una font adequada en segons quins casos, però no en aquest. En el mateix DOGC o en el BOE es publiquen tots els nomenaments dels empleats públics, i només amb això no podem crear articles per a cada funcionari. En aquest cas el DOGC publica la resolució d'un concurs i en diu el guanyador, això no és suficient per a crear un article sobre la persona; en canvi ho podria ser per a ampliar l'article del concurs amb els guanyadors d'X any. No sé si m'explico... --Darth (disc.) 20:24, 4 set 2018 (CEST)