Discussió:Lee Harvey Oswald

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

La pàgina sobre Lee Harvey Oswald de la Viquipèdia en català és molt pobre. No dóna cap mena de detalls de la seva vida i de Jack Ruby es limita a dir que era un "pertorbat".

He creat un apartat de la seva biografia.

Afirmació de proves de balística[modifica]

Al principi de l'article s'afirma que les proves de balística sobre el vehicle vinculen diversos tiradors amb el magnicidi. Realment existeixen investigacions de balística del cotxe que ocupava el president? Rotxi (disc.) 15:24, 19 maig 2017 (CEST)

Proposo esborrar aquesta informació, que resulta com a mínim, desorientadora. @Rotxi Rotxi (disc.) 15:36, 14 juny 2017 (CEST)

Oswald formava part del Partit Comunista dels Estats Units[modifica]

Potser és un xic arbitraria aquesta frase. Que significa ben bé formava part? Rotxi (disc.) 15:45, 23 maig 2017 (CEST)

Potser Oswald tenia el carnet del PCE, però "formar part" resulta ambigu. El PCE era un partit marxista-leninista, i Oswald també simpatitzava amb el Partit Socialista dels Treballadors de caire trotskista. Seguint aquesta lògica podria formar part de la CIA. Però tot aixó, per ara, no son més que especulacions. Proposo esborrar aquesta informació. @Rotxi Rotxi (disc.) 15:42, 14 juny 2017 (CEST)

La frase, sembla ser completament falsa. Cap altra wiquipèdia la recull i no està sostinguda per cap font. Crec que s'ha d'eliminar o, almenys, canviar la redacció. Rotget (disc.) 21:18, 31 maig 2018 (CEST)