Discussió:Llista de monuments d'Olot (centre)

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Possible duplicat[modifica]

Vriullop:És molt probable que Can Mas (Olot) (IPA-10283) sigui el mateix que Casa Mas-Collellmir (IPA-10286). Les coordenades, les fotos i les descripcions de l'IPAC pràcticament coincideixen. He consultat per Maps i en aquest carrer no hi ha cap altra casa amb una galeria tan característica. No he creat cap categoria a Commons de "Casa Mas-Collellmir". Jo deixaria només "Can Mas" (millor documentat) on redireccionaria "Casa Mas-Collellmir". Tu mateix.--Isidre blanc (disc.) 19:24, 15 oct 2016 (CEST)

Em sembla clar. Eliminat de la llista, article redirigit i anotat a Viquiprojecte:Monuments/Revisió del registre. --V.Riullop (parlem-ne) 20:28, 15 oct 2016 (CEST)

Vicenç: Un cas semblant és Perfumeria Casa Massias (IPA-10217) i Perfumeria Can Massias (IPA-10359). Les fotos i descripcions de l'IPAC són pràcticament iguals. Però no l'adreça i ni les coordenades, essent les correctes la de IPA-10359, tal com diu l'Amador a la llista de monuments d'Olot (només visible en mode edició, ja que va deixar les dades dins un comentari). He creat les dades a commoss i WD de IPA-10359 (Perfumeria Can Massias). Potser només caldrà eliminar de la llista la 10217 i redireccionar la pàgina corresponent. Serà una forma ràpida de fusionar. Un saludo.--Isidre blanc (disc.) 11:11, 16 oct 2016 (CEST)

@Isidre blanc: Està clar. El primer té l'adreça "c. Major, 4" i el segon "c. Sant Esteve, 4" però a la descripció diu que fa xamfrà entre el carrer Major i el carrer de la Presó Vella. El c. de Sant Esteve és la continuació del c. Major passada la pl. Major, i el xamfrà amb el c. Presó Vella correspon al c. Sant Esteve. Normalment el criteri amb els duplicats és deixar el de numeració més antiga, però en aquest cas ho deixo tal com s'ha proposat perquè el segon és BCIL. En tot cas ho decidiran quan actualitzin IPAC. --V.Riullop (parlem-ne) 15:45, 16 oct 2016 (CEST)