Discussió:Lluís Solà Padró

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

El nom correcte d'aquest article hauria de ser Lluís Solà Padró, o Lluís Solà i Padró, sense les dates.--Pere prlpz 16:14, 25 abr 2007 (CEST) Vegeu Viquipèdia:Anomenar pàgines.--Pere prlpz 16:19, 25 abr 2007 (CEST)[respon]

Estic d'acord amb el suggeriment. Ajudeu-me a millorar l'article, gràcies.--Aloisius 14:34, 26 abr 2007 (CEST)[respon]

Tres suggeriments:
  • No hauries d'oblidar-te de donar referències (o sigui, de dir de quins llibres o d'altres publicacions solvents i verificables ho has tret). Pots mirar-te Viquipèdia:no feu treballs inèdits i també Viquipèdia:citeu les fonts i Viquipèdia:verificabilitat.
  • Expressions com De la seva gestió municipal, duta a terme amb seny i prudència, són poc objectives i no neutrals. Si és una opinió teva, val més que expliquis els fets que et fan tenir aquesta opinió i el lector arribarà, probablement, a la mateixa conclusió; si és una opinió (rellevant) expressada per algú altre, cita aquest algú altre.
  • Has carregat les imatges a commons sense indicació de la llicència i és probable que les esborrin. Les pots posar si:
    • L'autor fa més de 70 anys que és mort. Aleshores són de domini públic, però has d'indicar-ho i posar l'autor.
    • L'autor te n'ha donat permís. Pregunta a Viquipèdia:La_taverna/Arxius/Multimèdia/Recent com es fa. Si el permís te l'han donat els hereus del fotògraf, pregunta al mateix lloc.
    • Si no és un dels casos anteriors, pots preguntar igualment a la taverna, però té solució més difícil.
--Pere prlpz 16:01, 26 abr 2007 (CEST)[respon]

He introduït molts canvis, seguint els teus suggeriments. A més de les fonts que cito, he pogut consultar directament el seu procés sumaríssim, ara ja d'accés lliure. No sé si això s'ha d'indicar. També és accessible la seva documentació més privada, com les nombroses cartes que va escriure des de la presó, i que conserven els seus familiars. Es tracta d'un senzill alcalde de poble petit, i òbviament, poc estudiat, excepte en els treballs d'àmbit local que cito.

Pel que fa a les fotografies, em resulta més complicat, no acabo d'entendre què cal fer exactament. --Aloisius 17:29, 27 abr 2007 (CEST)[respon]