Vés al contingut

Discussió:Maria Forteza

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Explicacions d'una edició major[modifica]

En l'àmplia edició que he fet avui he tingut en compte els següents aspectes:

  1. Començo per dir que vaig crear l'article amb els mínims, per tal d'evitar l'enllaç vermell en una notícia de Portada, "emparant-me" en la plantilla "{{Modificant}}" per tal de poder-lo continuar al cap d'una estona.
  2. Una part de les modificacions que ara faig tenen a veure amb l'edició que s'hi va fer en el ínterim, la qual contenia aspectes amb els que discrepava i així ho vaig fer saber a la persona que va editar (veure'n detalls). Ara afegeixo, reforçant-ne el punt sisè sobre referències que no donen suport al text, que encara és més greu ja que el segon cop que fa la mateixa afirmació posa una altra referència (https://www.academiadecine.com/2020/05/05/filmoteca-espanola-rescata-mallorca-de-la-pionera-maria-forteza/) on tampoc apareix el que va incorporar a l'article!
  3. En l'esmentada edició s'orientava aquest article com si la cinematogràfica fos l'activitat essencial de Maria Forteza i així ho vaig advertir. L'edició que s'hi ha fet el 9 de maig ja ho va corregir una mica. Ara acabo de treure'n aquest èmfasi, eliminant alguns fragments.

--FranSisPac (disc.) 06:30, 15 maig 2020 (CEST)[respon]