Discussió:Marroc

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre el Sáhara Occidental[modifica]

Aquí hay una falta de grave de neutralidad, es la del mapa. El Sáhara Occidental, según la ONU, es territorio no autónomo y pendiente de descolonización. El Sáhara no pertenece legalmente a Marruecos, y estas rayas verdes que cruzan el territorio son poliinterpretativas, sería mejor poner el mapa de Marrucos solo (como estaba antes), o especificar que áreas geográficas del territorio están ocupadas militarmente por Marruecos y cuales son las liberadas por el Frente POLISARIO, separadas ambas por el muro marroquí (el mas grande del mundo), que por cierto no debería quitarse como enlace externo. De hecho el Sáhara nunca perteneció a Marruecos, hasta que este la invadió en 1975 después de la retirada española. Pd: siento no escribir en catalá, si que lo entiendo, pero me imagino que la mayoría que hablan calalá en España, entenderán lo que digo. Disculpan ustedesel comentari anterior sense signar és fet per 84.123.7.98 (disc.contr.) --IradiBot (comentaris/incidències) 17:28, 6 set 2007 (CEST)

he canviat Fez per Fes.el comentari anterior sense signar és fet per Oscareta (disc.contr.) 11:38, 16 oct 2007 (CEST)

Mapa de l'estat del Marroc[modifica]

Per tal d'evitar guerres d'edicions què tal si exposem aquí les raons de quin mapa hem de posar a la Viquipèdia catalana? Debatem pros i contres durant una setmana i després votem. Les propostes són:

No hi ha dubte. Amb la frontera entre els dues territoris. --Koyak (disc.) 00:05, 13 maig 2011 (CEST)
Hi ha prou països i institucions internacionals rellevants que no reconeixen l'annexió del Sàhara Occidental com perquè la divisió sigui prou rellevant per sortir al mapa.--Pere prlpz (disc.) 00:16, 13 maig 2011 (CEST)
La meva opinió és que a les dues es veu el Sàhara Occidental ratllat, és a dir ocupat, però també sóc partidari de la proposta A ja que es veu clarament on comença, fet que no passa amb la B.--Galazan (disc.) 16:54, 13 maig 2011 (CEST)