Discussió:Micos

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

No acabo d'entendre aquest article, ni la diferència que aporta respecte a hominidae. A més, el diccionari diu que un mico és un simi amb cua llarga, tot al contrari del que s'afirma aquí. No sé què se n'hauria de fer, fusionar? esborrar? millorar? --VRiullop 20:28 15 set, 2005 (UTC)

Realment el contingut no encaixa. La taula no és la corresponent al contingut. Llull · (vostè dirà) 13:45, 10 ag 2006 (UTC)

Eliminació de contingut[modifica]

He eliminat l'últim paràgraf; la informació que hi havia va més aviat a Creacionisme, o potser fins i tot a Viquipèdia:Humor. – Leptictidium (discussió) 11:18, 26 feb 2009 (CET)

Contingut i interwiquis[modifica]

Caldria aclarir quins és el contingut de l'article. A la GEC ho deixen en mico: Simi, especialment de cua llarga. I al DIEC, amb menys matís: Simi de cua llarga. Els de la wiqui espanyola es dediquen a defensar les seves diferències amb els anglesos (en:monkey vs en:ape), els quals el tenen ben desenvolupat. Un article important que pot ajudar a aclarir malentesos de forma (un "mono"!) i contingut.--Peer (discussió) 08:42, 22 març 2009 (CET)

El contingut segueix sense quadrar. Per exemple, està parlant de la subfamília dels primats, quan els primats són l'ordre sencer. S'hauria d'acabar d'aclarir.--Pere prlpz (disc.) 11:33, 1 març 2013 (CET)
A més, anant mirant el diccionari (cal mirar unes quantes definicions) és força més restrictiu que aquí. És més, tampoc estic segur que el diccionari quadri del tot (si els gibons no tenen la cua llarga, pot ser que al final no quedi res dins de la definició).--Pere prlpz (disc.) 11:36, 1 març 2013 (CET)