Discussió:Museu Nacional d'Art de Catalunya

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

--Kippelboy (disc.) 09:03, 31 des 2009 (CET)

Errades[modifica]

L'article conté algunes errades. Dues molt evidents:

  • La Diputació de Barcelona no forma part del consorci del MNAC.Fet Fet!
  • Els museus esmentats a Sitges, Vilanova i la Geltrú, Olot són "seccions" del MNAC en aplicació de la figura prevista a la Llei de Museus de Catalunya. Ara bé, la seva gestió és independent i titularitat dels ajuntaments respectius.Fet Fet!

Esteve León Director de prospectiva social i cultural Diputació de Barcelonael comentari anterior sense signar és fet per 195.76.106.154 (disc.contr.) 12:00, 20 maig 2009 (CEST)

HISTÒRIA del MNAC[modifica]

Penso que la secció d'Història s'hauria de fragmentar en subseccions (===XXX===) perquè no es farà tan pesat l'article i quedarà més ben estructurat. --Catalaalatac (discussió) 19:05, 9 maig 2010 (CEST)

Sala Sert[modifica]

No arxiveu aquesta nota

Canvi direcció[modifica]

Hola, m'agradaria saber perquè "Canvi de Diercció" es troba abans de les Col·leccions del MNAC. no hauría d'anar amb la cronologia dels directors? entenc que les Col·leccions són més rellevants en la descripció de un museu. Gràcies,

Hola, la subsecció Canvi de direcció es va crear dins de l'apartat història del museu, per això estava abans de la col·lecció. Es va crear en els dies que es va fer el canvi de direcció. Ara, mesos després, he ampliat els noms dels subapartats de la història del museu i he modificat aquesta subvsecció com a actualitat. Gràcies per mencionar-ho.--Kippelboy (disc.) 18:00, 26 jul 2012 (CEST)