Discussió:Núria Tió i Rotllan

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Ola!

Volia donar la meva opinió sobre la inserció de les conferències i cursos.

Jo (potser no hi enteng prou), no ho veig des del punt de vista del curriculum; sinó des del punt de vista d'aportar informació sobre la persona en qüestió. No obstant, no posaré "entrebancs" a les vostres decisions, encara que no hi estigui d'acord.

Vinga, fins ara, merci per tot --Monica Coll (disc.) 20:33, 29 maig 2014 (CEST)

Admissibilitat[modifica]

No veig gens clara l'admissibilitat del personatge. No hi ha ni una sola font fiable que parli d'ella significativament. Les dues úniques referències de llocs no lligats a la seva persona són la de Vilaweb i del diari local de Salt, que no en parlen de manera significativa de manera bastant evident. La resta de referències són del seu partit, del seu col·legi de psicòlegs, de la seva editorial, de l'empresa on fa feina i de la seva web. Segons jo, no arriba els mínims. Pau Cabot · Discussió 15:17, 29 maig 2014 (CEST)

Atès que ha guanyat diversos premis literaris en tant que escriptora, crec que és admissible --Amortres (disc.) 23:01, 9 juny 2021 (CEST)
No és el mateix el premi Nobel de literatura que un premi de l'associació de veïnats del meu barri. Crec que demanar almanco una referència a una font fiable on es parli d'aquesta biografiada de manera significativa no és demanar massa. Pau Cabot · Discussió 06:12, 10 juny 2021 (CEST)

Canvis[modifica]

Ola, he fet retocs.

Com veieu la pàgina ara?

Hi he fet canvis en les referències, que espero siguin "suficients" per treure la plantilla d'admissibilitat, un cop ho hagiu poarlat entre tots. Espero que vagi tot bé.

Us deixo les noves referències a veure què us semblen:

Per exemple:

http://www.parlament.cat/web/actualitat/noticies?p_format=D&p_id=676537

http://www.naciodigital.cat/baixmontseny/noticia/3480/psicologa/sexologa/nuria/tio/cloura/2a/edicio/bredabatega

http://www.revistadegirona.cat/rdg/autors.seam?autor_nom=TI%C3%93+I+ROTLLAN%2C+N%C3%9ARIA&cid=40248&actionMethod=autors.xhtml%3AautorAction.viewArticlesAutor&autor_id=2436


I n'estic buscant més...

Us sembla millor ara?

De moment seria suficient per treure la plantilla d'admissió? La primera al menys, la considero prou "destacable"... vull dir, que més superior que el parlament de Catalunya, ja no sabria què posar-hi... el que no sé és perquè hi ha hagut algú que m'havia esborrat l'enllaç... en fi...

Tampoc enteng, que m'havieu tret la plantilla d'admissibilitat, i me li vareu tornar a posar....en fi...

Tal i us dic, però, seguiré buscant.--Monica Coll (disc.) 14:17, 31 maig 2014 (CEST)

Menciono en Paucabot,. no tinc temps per mirar-m'ho--Arnaugir (discussió) 15:57, 1 juny 2014 (CEST)


Tranquil.

Merci per la teva ajuda!!--Monica Coll (disc.) 15:59, 1 juny 2014 (CEST)

Formació[modifica]

No existeix la llicenciatura en sexologia a casa nostra. Si de cas Màster universitari amb títol propi. Caldria retocar doncs aquest punt i veure si aquesta persona s'ha format o bé aquí i posar la titulació correcta, o bé a una altra banda o sí existeixi. Però que jo sàpiga, sols al Canadà hi és.--Ignasipuig (disc.) 00:30, 21 des 2016 (CET)

Conflicte d'interessos[modifica]