Vés al contingut

Discussió:Nocturn de París

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Algunes obervacions[modifica]

@Annaperezmilan, hauries de fer alguns canvis a aquest article perquè s'ajustés a les normes d'edició a la Viquipèdia. Per una banda, sobre l'estil, que en molts llocs no és enciclopèdic. Per exemple, fa servir la primera persona (sabem que…; si observem…: podríem afirmar que…; si seguim la seva obra…; podem inclinar-nos…) i hi ha apreciacions personals (caldria destacar…; es pot afirmar que…; tenim constància….)

Per altra banda, hi ha una mescla de notes i de referències. I les notes que hi ha a les referències, en molts casos caldria que fossin referenciades i eliminar les que són pròpies de qui escriu l'article (per exemple, en un lloc diu que «es pot presentar una hipòtesi que…». Si la hipòtesi és teva, aquí no és el lloc per publicar-la; si és d'altri, cal posar-hi la referència.

Et recomano que facis un cop d'ull al llibre d'estil de la Viquipèdia. També t'aniria ve mirar l'article sobre «allò que la Viquipèdia no és», especialment l'apartat «La Viquipèdia no és una editorial d'idees originals».

Salutacions, Mercè Piqueras (disc.) 02:17, 2 juny 2023 (CEST)[respon]