Discussió:París

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Voleu dir?[modifica]

He fet algunes correccions, les mínimes, a la part que recomana restaurants. Soc nou i no sé ben bé de què va. Tanmateix, no estic gens segur que la Viquipèdia sigui un bon lloc per fer-ho. Deixant de banda els criteris i l'encert de les recomanacions, no es confon una enciclopèdia amb una guia turística? Es força probable que aquesta sigui una qüestió que ja s'ha debatut. Segurament algun viquipediste expert me'n podrà dir quelcom. --Cel·lí 10:19, 4 jul 2007 (CEST)

A més[modifica]

Una mica en la mateixa línia. No hi hauria una imatge de París menys convencional i fressada que la torre o el més que dubtós pastís del sacre-coeur? Una carta postal rera l'altre (i de la torre dues..!). Un altre cop, un grà massa de turisme en detriment de la informació. --Cel·lí 10:27, 4 jul 2007 (CEST)

Comuna de l'Illa de França??[modifica]

A la informació "oficial" (la taula de dalt a la dreta), damunt de la foto de la torre Eiffel hi diu "Comuna de l'Illa de França". Què vol dir, això? Que a l'illa de França els lavabos són així? Bromes a part, diria que l'Illa de França és una regió, no? i no pas un municipi. Aleshores, no ho acabo d'entendre.

Si és que és un subtítol de la taula, no hauria d'anar després del títol? És que aquí, després de l'escut, la bandera i la localització al mapa, es fa del tot estrany! --88.17.131.155 00:32, 25 jul 2007 (CEST) Fet per:Melany 2ºL

I el gentilici ?[modifica]

Com és que la línia del gentilici, présent à la plantilla, no es veu à l'article ? Kintaro (disc.) 09:19, 4 jul 2013 (CEST)

arreglat arreglat la plantilla només acceptava el paràmetre "gentilicis" (en plural), ara accepta tant "gentilici" com "gentilicis". Gràcies--Arnaugir (discussió) 10:22, 4 jul 2013 (CEST)