Discussió:Parc Natural del Carrascar de la Font Roja

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hotel[modifica]

Trec aquesta informació perquè és més adient en un futur article sobre la campanya Hotel fora del parc. En canvi en aquest article és massa parcial. El text segueix:

Adhesions[modifica]

A la campanya HOTEL FORA DEL PARC NATURAL s'han adherit: Amics de les Muntanyes (Ibi), Centre Excursionista d'Alcoi, Grup Excursionista Ratot, Centre Excursionista d'Ontinyent, Centre Excursionista de Cocentaina, associacions de veïns de Zona Nord, Batoi i el Partidor, Colla Ecologista La Carrasca-Ecologistes en Acció, Club d'Amics de la UNESCO, Centre Ovidi Montllor, Col·lectiu de Dones "8 de Març", Societat Naturista Vegetariana, ADENA-WWF, FAPAS-Alcoi (Federació d'Associacions de Mares i Pares d'alumnes), Club de Bicicleta de Muntanya "Matzem" (Muro), Coordinadora l'Alcoià-Comtat pel Valencià, Associació "Amics de Joan Valls", Salvem l'Aqüífer del Molinar, CNT, CGT, CCOO, UGT,, Intersindical Valenciana, PSOE, Bloc, i Esquerra Unida - L'Entesa, Col·lectiu d'Estudis Eòlics del Comtat, Esquerra Republicana, Colla Muntanyenca del Campello, El Rentonar (La Torre de les Maçanes), Grup d'Amics de la Natura (Cocentaina), Societat d'Amics de la Serra Espadà, HOAC Diocesana València, Xúquer Viu.

Accions[modifica]

  • Concentració a la plaça d'Espanya el 28 de juliol[1] a les vuit i quart de la vesprada.
  • Arreplega de firmes i instal·lació de punts d'informació al carrer.
  • Confecció de tríptics, cartells i camisetes.
  • Usar la via legal si és necessari: "un calvari legal per a l'empresa o l'Ajuntament"[2].

--espencat (discussió) 19:38, 21 abr 2009 (CEST)[respon]

  1. Per respecte al dol declarat amb motiu de la defunció de la regidora de l'Ajuntament d'Alcoi, M. Desamparados Bernabeu, i atés que la capella ardent estarà instal·lada en l'edifici consistorial, la concentració de demà dijous [24 de juliol] es trasllada al DILLUNS 28 DE JULIOL, en el mateix lloc i a la mateixa hora (plaça d'Espanya d'Alcoi, a les 20,15 h).
  2. Ciudad de Alcoy núm. 8343, any LVI, 15 de juliol de 2008