Discussió:Peratallada

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

L'usuari Ajuntament de Forallac ha afegit el següent text a l'article, que porto a aquí:--Pere prlpz (disc.) 21:10, 7 feb 2013 (CET)

La informació que es recull en aquest paràgraf relativa a la Planta de tractament i valorització de residus no és veraç. Les dades no són objectives, no s’ajusten al projecte i expressen un subjectivitat totalment tendenciosa. Tot plegat s’escapa als propòsits informatius i de neutralitat que han d’orientar la tasca d’un servei com la Viquipèdia. Per això, preguem es retiri el paràgraf per no contribuir a generar desinformació i alarmisme entre la població.

Crec que a manca d'una font d'informació fiable que avalin les dades i fets explicats caldria retirar les informacions, d'acord a la norma de VP:VER. Si es vol tornar a incloure caldria poder-ho verificar a alguna publicació fiable que pugui ser contrastada. Si que s'ha donat una certa controvèrsia entorn al projecte, però caldria balancejar les afirmacions amb diversos punts de vista. --Bestiasonica (disc.) 00:30, 8 feb 2013 (CET)