Discussió:Pseudohistòria

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

L'Institut Nova Història és un exemple perfecte de la pseudohistòria.el comentari anterior sense signar és fet per 37.15.63.89 (disc.contr.) 10:52, 27 set 2013 (CEST)

L'Institut Nova Història és una entitat, i per tant no pot ser un exemple de la pseudohistòria. En tot cas ho serien les obres que publiqui, les investigacions que promocioni, o el que escaigui, tot el qual caldria especificar i referenciar. No veig que a Institut Nova Història, s'hi digui pas res de pseudohistòria. Segurament hi deu haver gent que consideri que aquesta institució en fa, i també qui consideri que no. Si vols ser neutral, hauries d'incorporar ambdós punts de vista.--Xamil (disc.) 10:52, 27 set 2013 (CEST)


"Segurament hi deu haver gent que consideri que aquesta institució en fa, i també qui consideri que no. Si vols ser neutral, hauries d'incorporar ambdós punts de vista."

Vaya. Entonces en la página sobre la evolución, hay que decir que hay gente que dice que la evolución no existe, que Dios creó el mundo en 6 días. Vaya erudición! Y luego me dices que estás preocupado por la mala imagen de viquipedia....

Y los otros ejemplos qué? Hay gente zumbada que cree en todos ellos. Lo que pasa es que el mundo de la erudición los ha rechazado. Lo mismo pasa con el INH. El problema no es mi falta de neutralidad, sino la tuya.el comentari anterior sense signar és fet per 37.15.63.89 (disc.contr.) 20:42, 28 set 2013 (CEST)

No sé ben bé què vols dir, suposo que fuges d'estudi. Si dius que l'INH sosté tesis contràries a la teoria de l'evolució, justifica-ho amb referències, i millor que sigui a l'article de l'INH en primer lloc. Potser és que no t'acabo d'entendre bé el matís, perquè ara escrius en castellà.--Xamil (disc.) 20:42, 28 set 2013 (CEST)
Si no entens, hauries d'estudiar una mica. L'INH és l'exemple perfecte de la pseudohistòria, si entens o no.el comentari anterior sense signar és fet per 37.15.10.128 (disc.contr.) 15:33, 30 jul 2017‎

Catallonia calling[modifica]

És un exemple de pseudohistòria. Respecte el punt de vista neutral el comentari anterior sense signar és fet per 83.54.102.142 (disc.contr.) 15:36, 30 abr 2014 (CEST)

visqui la censura[modifica]

És evident que la censura des de la ignorància es porta bién. Historiadors d'anglesos i nord-americans entre uns altres, van definir Catallonia calling de pamflet. Les seves narracions "historicas" estan esbiaixades. Els estats no han de dictar la història. És un trbajo per historiadors. Trets generals L'obra té un propòsit polític, religiós o ideològic