Discussió:Punt base

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Uns quants elements es poden utilitzar a l'article separador decimal, però no porta gaire més i queda orfe des de molt de temps. No he trobar referències en català sobre el terme «Punt base».--Flamenc (disc.) 12:25, 9 oct 2019 (CEST)

Estic d'acord que la terminologia és problemàtica. Segurament caldria enviar una consulta al Cercaterm. Per altra banda, crido el @Pau Colominas:, especialista en matemàtiques, perquè ens guiï sobre la conveniència de fusionar o no els articles.—Leptictidium (digui) 12:59, 9 oct 2019 (CEST)
@Leptictidium: Hola! El Separador decimal és un cas concret de punt base (el cas de base 10, però per exemple no el cas del sistema binari). Per tant, si volguéssim fusionar, només veure acceptable fusionar "separador decimal" a dins de "punt base" (mantenir l'article del cas general). Estaria bé estudiar si seccions com ara la (poc enciclopèdicament titulada) "Separador decimal: coma o punt?" apliquen només al separador decimal o bé apliquen en general a tot punt base. Si apliquessin al cas general potser podríem fer la fusió. De tota manera, en cas de dubte, jo els mantindria separats per facilitar al lector la diferenciació dels conceptes. Ara bé, no és una opinió sobre la qual en tingui sentiments forts :p --Pau Colominas (t'ajudo?) 18:12, 9 oct 2019 (CEST)