Discussió:Tomàs Boix i Soler

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Hola,

Si el possible conflicte d'interessos és per si hi ha relació de parentiu amb en Tomàs Boix, la resposta es que no.

Coincidim en cognom i que el els dos hem nascut a Solsona, però som dues branques diferents de Boix (la meva ve de la Mora Comtal d'Odèn i la del Tomàs Boix de Llobera).

En Tomàs Boix només va tenir filles, els seus nets es deien “Malet Boix” i els seus besnets “Malet Vila”, per tant el cognom Boix la seva nissaga ja l’ha perdut.

Quedo a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte al respecte.

Miquel Boix Planes

Per mi és suficient. Trec plantilla {{CI}}. --Yuanga (disc.) 12:14, 27 nov 2019 (CET)

Treure avisos[modifica]

Bon vespre @MiquelBoix:, en relació a aquestes edicions, et recomanaria no treure els avisos fins que solucionin els problemes demanats. Dóna-li un cop d'ull al llibre d'estil, per exemple, recomana no abusar de les negretes i també recorda que la Viquipèdia no és una col·lecció indiscriminada d'informació, és a dir, no cal posar totes les seves exposicions només les que són realment importants o enciclopèdiques. Per qualsevol dubte, resto a la teva disposició. Salut!--Docosong (disc.) 19:53, 30 nov 2019 (CET)

@MiquelBoix: torno a insistir en el tema de treure avisos sense solucionar els canvis demanats. Com us he comentat anteriorment, la Viquipèdia no és un recull exhaustiu d'informació, com a tota enciclopèdia només es destaca el més rellevant o destacat. Per exemple, creieu que s'ha de llistar totes les exposicions del pintor? Per altra banda, també trobo més adient que localitzeu alguna font fiable, llibre, article de revista, que no sigui del propi museu. Salutacions!--Docosong (disc.) 13:39, 1 des 2019 (CET)
Com afegit, doneu un cop d'ull el tema de copyright per carregar imatges al Wikimedia Commons: commons:File:Licensing tutorial ca.svg--Docosong (disc.) 13:43, 1 des 2019 (CET)