Discussió:Vernet

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Desambiguació[modifica]

Hi ha un sol poble anomenat Vernet a l'àmbit catalanoparlant. Aquest hauria de tenir preferència a l'hora de desambiguar, perquè serà l'enllaç més freqüent. Proposo tornar aquest article al nom anterior Vernet.--Pere prlpz (disc.) 20:33, 8 gen 2012 (CET)[respon]

Totalment d'acord fes-ho.. però només he seguit la norma que em va dir en Panotxa:
"...Títol:
D'entrada, el títol d'una pàgina de desambiguació ha de seguir les mateixes convencions establertes per anomenar pàgines. En aquest cas es presenten dues possibilitats:
El nom no té un significat clar degut a la polisèmia, com per exemple «Mercuri». En aquest cas «Mercuri» és el títol de la pàgina de desambiguació.
Una de les accepcions té un ús més estès i eclipsa les altres, com per exemple «Pau». En aquest cas la pàgina de desambiguació s'anomena «Pau (desambiguació)» i s'afegeix al principi de l'entrada principal «Pau» la plantilla {{polisèmia}} que mostra..
Per a altres significats vegeu «Pau (desambiguació)».
Per determinar si una accepció eclipsa suficientment les altres, es pot tenir en compte el nombre d'enllaços que hi apunten. Vegeu a la caixa d'eines l'opció «Què hi enllaça». Cap article no hauria de tenir enllaços interns cap a una pàgina de desambiguació, excepte les plantilles que enllacen els articles d'una mateixa desambiguació..."
--Mcapdevila (disc.) 20:40, 8 gen 2012 (CET)[respon]
Ho he revertit. Una pàgina que existeix des de fa quasi 7 anys no està bé reanomenar-la sense discutir-ho abans. Amb el canvi havien quedat un munt d'enllaços malament cap a una desambiguació, cosa que indica que no has seguit les indicacions que tu mateix apuntes, i que no són del Panotxa sinó de A:PD. --V.Riullop (parlem-ne) 20:48, 8 gen 2012 (CET)[respon]
D'acord..la he pifiat..no he tingut en compte els links--Mcapdevila (disc.) 20:51, 8 gen 2012 (CET)[respon]