Discussió:Xiisme

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

--Fajardoalacant (disc.) 16:30, 14 oct 2010 (CEST)

el comentari anterior sense signar és fet per Peer (disc.contr.) 17:29, 17 jul 2009 (CEST)

Quadre de distribució del xiisme a l'Orient Mitjà[modifica]

El Vanguardia Dossier, núm. 35, abril/juny de 2010 acabat de publicar dóna unes xifres en percentatges una mica diferents (tot i algun cas de discrepància important). Anava a canviar-les però al veure que la taula és una mica especial amb la citació de referències no m'atreveixo gaire a tocar-ho. Si ningú diu res les canviaré posant una taula senzilla.--Galazan (disc.) 18:01, 7 abr 2010 (CEST)

Xifrar el xiisme és impossible, això explica que hi puguin haver fortes discrepàncies. Malgrat l'enllaç al peu de la gràfica ara existent, la veritat és que la taula no està avalada per una font que puguem considerar seriosa, ja que és una vaga referència a fonts "serioses". Jo opino que és preferible substituir-la per una taula amb una referència clara, tot i ser conscient que, com totes, tindrà les seves limitacions. --CarlesVA (parlem-ne) 16:04, 8 abr 2010 (CEST)
Estic d'accord amb CarlesVA, fes els canvis que consideres posant aquest dossier com a referència (si no ho has fet ja; veig que arribe una mica tard a la discussió :D)--Fajardoalacant (disc.) 15:34, 21 ago 2010 (CEST)