Educaplay

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Crystal Clear app winprops bw.pngEducaplay
Educaplay.jpg Modifica el valor a Wikidata

Tipustecnologia educativa Modifica el valor a Wikidata
Més informació
Lloc webWeb oficial Modifica el valor a Wikidata

Educaplay és una plataforma on trobar i crear activitats educatives multimèdia. Aquesta plataforma s'emmarca dins de la tendència educativa de la ludificació, la qual permet crear i cercar activitats de manera grupal, exportar els recursos i utilitzar-los en qualsevol plataforma de Sistema de gestió de l'aprenentatge (Learning management system, LMS) compatibles amb SCORM. Es pot jugar des de qualsevol dispositiu gràcies a la seva tecnologia basada en html 5.

Segons alguns estudis aquesta aplicació basada en el concepte d'Aprenentatge basat en el joc com a tecnologia educativa, ha demostrat el seu impacte positiu en els resultats educatius de l'alumnat.[1][2]

Referències[modifica]

  1. Pérez Salazar, Nataly Rosario «Influencia del uso de la plataforma Educaplay en el desarrollo de las capacidades de comprensión y producción de textos en el área de inglés en alumnos de 1er año de secundaria de una institución educativa particular de Lima.». Integración e Innovación Educativa de las Tecnologías de la Información y la Comunicación (TIC), 17-09-2014 [Consulta: 22 octubre 2018].
  2. Collaguazo Álvarez, Manuel Eduardo; Barba Maggi, María Angélica «Aplicación de la Técnica Informática Educaplay como Estrategia para el Aprendizaje de las Biomoléculas, en los Estudiantes de Bachillerato de la Unidad Educativa Andrés F. Córdova - Cañar, Ecuador». Revista Scientific, 2, 6, 06-11-2017, pàg. 174–195.