Vés al contingut

Plantilla:Promocional: diferència entre les revisions

canvio EE per interns
(categorització ordenada)
(canvio EE per interns)
*utilitzades '''per a il·lustrar el treball o producte en qüestió''',
*considerant que no existeix ni pot ésser creada una imatge lliure equivalent que pugui representar la mateixa informació,
*en la [http://ca.wikipedia.org [Viquipèdia en llengua catalanacatalà]], dins dels servidors situats físicament als [[Estats Units d'Amèrica]] per la fundació sense ànim de lucre [http://wikimediafoundation.org [Wikimedia Foundation]], es qualifica com a '''[[ús legítim|ús legítim o ''fair use'']]''' sota la legislació de drets d'autor vigent als [[EUA]]. '''Qualsevol altre ús d'aquesta imatge, a la Viquipèdia o onsevulla, pot ser una violació dels drets d'autor.''' Vegeu [[Viquipèdia:Drets d'autor|Drets d'autor]] per a més informació.
es qualifica com a '''[[ús legítim|ús legítim o ''fair use'']]''' sota la legislació de drets d'autor vigent als [[EUA]]. '''Qualsevol altre ús d'aquesta imatge, a la Viquipèdia o onsevulla, pot ser una violació dels drets d'autor.''' Vegeu [[Viquipèdia:Drets d'autor|Drets d'autor]] per a més informació.
----
'''A l'usuari que ha carregat la imatge''': aquesta etiqueta no és una prova suficient d'ús legítim. Cal que inclogueu l'origen de la imatge, '''la font d'informació que demostri la propietat dels drets d'autor i del seu ús promocional''' i una justificació del seu ús com a legítim que inclogui la llista de articles en els que es pot fer servir.