Luigi's Mansion 2: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Cap resum de modificació
m r2.7.3) (Robot afegeix: simple:Luigi's Mansion: Dark Moon
Línia 108: Línia 108:
[[pt:Luigi's Mansion: Dark Moon]]
[[pt:Luigi's Mansion: Dark Moon]]
[[ru:Luigi’s Mansion: Dark Moon]]
[[ru:Luigi’s Mansion: Dark Moon]]
[[simple:Luigi's Mansion: Dark Moon]]
[[sv:Luigi's Mansion 2]]
[[sv:Luigi's Mansion 2]]

Revisió del 16:41, 26 feb 2013

Luigi's Mansion 2
Modifica el valor a Wikidata
Luigi's Mansion 2
Publicació
20 març 2013 Modifica el valor a Wikidata
Gènerevideojoc d'acció i aventura Modifica el valor a Wikidata
PersonatgesProfessor E. Gadd (en) Tradueix i Luigi Modifica el valor a Wikidata
Característiques tècniques
PlataformaNintendo 3DS
Modes1 jugador i multijugador (online i local)
FormatTargeta de Nintendo 3DS
Descàrrega Digital[1]
Dispositiu d'entrada3DS: Panell de control, sensor de gir i moviment
Equip
Desenvolupador(s)Next Level Games Modifica el valor a Wikidata
EditorNintendo Modifica el valor a Wikidata
ProductorShigeru Miyamoto Modifica el valor a Wikidata
DistribuidorNintendo eShop Modifica el valor a Wikidata
Qualificacions
ESRB
PEGI
USK
CERO

Més informació
Lloc webluigismansion.nintendo.com (anglès) Modifica el valor a Wikidata
MobyGamesluigis-mansion-dark-moon Modifica el valor a Wikidata

Youtube: UCcpCxSx6Vip8eo0KQynkJfQ Musicbrainz: de9786dd-320a-4e39-a9a8-78e3d577381a Modifica el valor a Wikidata
Sèrie: Mario
Sèrie: Luigi's Mansion Modifica el valor a Wikidata

Luigi's Mansion 2, conegut així a Europa[8] i a Austràlia, al Japó Luigi Mansion 2 (ルイージマンション2 , Ruīji Manshon 2?) i als EUA Luigi's Mansion: Dark Moon, és un joc en desenvolupament per a la Nintendo 3DS que serà la seqüela de Luigi's Mansion (realitzada a Nintendo GameCube).

La jugabilitat del joc serà semblant a la del títol anterior, però serà bastant diferent: en Luigi visitarà més d'una mansió per arreglar totes les destrosses que han fet els fantasmes després que la Lluna Obscura fos trencada, fet que els tornés malignes. En Luigi podrà fer moltes coses amb la seva aspiradora i altres objectes.

El joc sortirà el 20 de març de 2013 al Japó, el 24 de març als Estats Units d'Amèrica, el 28 a Europa i en algun moment del març a Austràlia.

Jugabilitat

La jugabilitat de Luigi's Mansion 2 és molt semblant a la de l'original Luigi's Mansion. En Luigi, el personatge principal del joc, visitarà sis mansions, a diferència de l'única mansió de l'original, i haurà d'aspirar els fantasmes que trobi en cada mansió amb la nova aspiradora Poltergust 5000, la revisió de l'antiga Poltergust 3000, creada pel Professor E. Gadd. Per aspirar els fantasmes enemics s'hauran d'enlluernar primer amb una llum anomenada Stroboscope (o "Estrobombilla", que s'haurà de buscar i després enganxar-la a l'aspiradora) amb la finalitat de capturar tots els fantasmes malignes i tornar la normalitat a les mansions. La seva aspiradora també servirà per a explorar les mansions, agafar objectes llunyans, activar mecanismes, etc., ja que en cada sala hi haurà moltíssims objectes aspirables. Per a trobar coses que han desaparegut, restes antigues de passos o de petjades en Luigi utilitzarà una llum anomenada "Desoscurizador", mostrada amb una llum de colors, que també servirà per a trobar els fantasmes especials "Ectochuchos", que és un fantasma gos que, per trobar-lo, s'han de seguir les seves petjades amb el "Desoscurizador". L'aspiradora també podrà ajudar en el pas del joc, com en agafar alguns objectes temporalment i tirar-los als enemics.

El joc tindrà molta part basada en puzzles, i també hi haurà moltes parts on s'haurà de pensar bé en com es podrà avançar, com inflant un globus i deixar-te portar fins arribar a la planta de dalt.

Les mansions on s'hi podrà entrar seran: una estàndard -anomenada en la versió anglesa "Gloomby Mansion"- (semblant a la de l'original), una plena de neu -anomenada en la versió anglesa "Secret Lab", una altra amb un rellotge en un desert -anomenada en la versió anglesa "Old Clockworks"-, una amb un bosc, una d'aigua, una amb un vaixell volador -possiblement la final- i una especial per al mode multijugador -que com que aquest mode es diu "Trill Tower" en la versió anglesa, "Torre de los Desafíos" en l'espanyola i "ScareScraper" en l'americana, aixi també es diu la mansió-. També hi haurà The Safe Room, on el Professor E. Gadd cridarà cada cop en Luigi per a veure-li si està arribant al seu objectiu, tot i que també serà el lloc inicial en el joc. Cada mansió és plena de trencaclosques i de fantasmes. Els jugadors han de trobar la manera de derrotar a cada un d'ells, trobar pistes ocultes i les claus per desbloquejar noves àrees. En algunes sales en Luigi també comptarà amb un ajudant, en Toad.

El joc tindrà tres modes diferents a part del principal. En el mode Trill Tower (Torre de los Desafíos a la versió espanyola i "ScareScraper" a l'americana), Luigis de diferents colors hauran de col·laborar entre ells per eliminar tots els fantasmes de la zona i així passar a la següent, on s'hi admetrà local o online fins a quatre jugadors. En el mode Rush (Tiempo a la versió espanyola, "Temps"), els personatges hauran d'anar agafant rellotges perquè no se'ls acabi el temps (igual que a Super Mario 3D Land) i puguin arribar a l'escotilla. I en el mode Polterpups (Ectochuchos a la versió espanyola), els personatges han de trobar tots aquests fantasmes anomenats "Ectochuchos" amb la llum "Desoscurizador".

Al igual que a Luigi's Mansion hi havia un aparell anomenat "Game Boy Horror" per a comunicar-se el Professor E. Gadd amb Luigi i per informar-li del que està veient, en aquesta seqüela, a més d'estar basada en una Game Boy Color està basada en una Nintendo DS (la portàtil més nova passant de la DSi, un model revisat i la 3DS que, evidentment, no hi és), que es diu "Dual Scream".[9][10]

Argument

El Professor Elvin Gadd ha estat investigant sobre els fantasmes de Evershade Valley, però quan la Dark Moon (lluna obscura) trenca un cop els fantasmes amigables es converteixen en el mal. En Luigi després va a buscar els trossos dispersos de la lluna obscura per resoldre aquest problema.

Informació de la Nintendo eShop

Tràiler de l'E3 2011

Uneix-te a Luigi™ en aquesta nova missió i ajuda’l a desfer-se d’un grup de fantasmes desvergonyits que habiten en esgarrifoses mansions. Armat amb la seva aspiradora per empassar-se fantasmes, la Poltergust, intentarà donar-li valor mentre s’obre camí en la foscor per a capturar aquests fantasmes tan fastigosos.

Tràiler de l'E3 2012

Luigi™ ha tornat per a fer fora uns molestos fantasmes de les seves mansions encantades. Armat amb Poltergust, la seva fidel aspiradora anti-fantasmes, intentarà capturar a aquests emprenyadors espectres obrint-se pas a batzegades en la foscor.

Desenvolupament

El desenvolupament del joc va començar a finals del 2010, quan Miyamoto estava supervisant la producció. Originalment el joc va estar pensat per utilitzar-se a Wii però després van optar per 3DS per provar els gràfics 3D.[11][2]

Luigi's Mansion 2 es va presentar per primera vegada a l'E3 2011 com a Luigi's Mansion 2, i a la Nintendo 3DS Conference 2011 va tornar a tenir aparició amb dos nous tràilers. El joc es reanomenà com a Luigi's Mansion: Dark Moon a l'E3 2012, tot i que algunes pàgines pensaven que Luigi's Mansion 2 també era nom temporal.

En el Nintendo Direct del 4 d'octubre de 2012, es revela que el joc es dirà a Europa i Austràlia Luigi's Mansion 2, al Japó Luigi Mansion 2 i es retira el nom anterior Luigi's Mansion: Dark Moon però s'utilitza als EUA; i en el del 5 de desembre es va anunciar la caràtula i dates de llançament. El gener del 2013 s'anuncià una caràtula final per als Estats Units, i després la del Japó i la d'Europa, respectivament.

Llançament

Al juny de 2011, en l'E3 2011, es va anunciar que Luigi's Mansion 2 sortiria a principis de 2012. Tot i així, en l'E3 2012 s'ha rectificat i sortirà als Estats Units a les vacances de 2012.

El 14 d'agost Nintendo va revelar nous llançaments, entre ells una nova data per al joc: primer trimestre de 2013, i aquesta data es va concretar més el 5 de desembre quan es va confirmar la data per a Europa del març de 2013, al Japó el primer trimestre del mateix any i als EUA a la primavera. El 21 de desembre es va confirmar que a Austràlia el joc sortiria al març del 2013, al igual que a Europa.

El 18 de gener es va confirmar que el joc sortiria als Estats Units el 24 de març de 2013, el 24 de gener que al Japó sortiria el 20 de març del mateix any i el 14 de febrer el 28 de març de 2013 a Europa.

Logotips beta

Recepció

Pilota del Boo

Només a les botigues GAME, els que han reservat el joc Luigi's Mansion 2 al Regne Unit, s'emportaran una pilota d'un Boo.[12]

Vegeu també

Referències

Enllaços externs

Vídeos

Altres