Àrea metropolitana de Los Angeles: diferència entre les revisions

Contingut suprimit Contingut afegit
m Corregit: Es -> És conegut
Cap resum de modificació
Línia 1: Línia 1:
{{FR|data=novembre de 2012}}
{{FR|data=novembre de 2012}}
{{MF|data=abril de 2013}}
{{MF|data=abril de 2013}}
L''''àrea metropolitana de Los Angeles''' és coneguda també com '''El Gran Los Angeles '''(en anglès ''Greater Los Angeles'') i oficialment ''Àrea Estadística Metropolitana de Los Angeles-Long Beach-Santa Ana'', CA MSA. Així doncs, aquests noms són utilitzats per denominar a l'àrea metropolitana centrada al voltant de la ciutat de [[Los Angeles]], [[Califòrnia]], als [[Estats Units]] i que abasta diferents comtats i ciutats segons cada cas.
{{millorar ortografia|data=abril de 2013}}
És conegut també com '''El Gran Los Angeles '''(en anglès ''Greater Los Angeles'') i oficialment ''Àrea Estadística Metropolitana de Los Angeles-Long Beach-Santa Ana'', CA MSA són els diferents noms utilitzats per denominar a l'àrea metropolitana centrada al voltant de la ciutat de [[Los Angeles]], [[Califòrnia]], als [[Estats Units]] i que abasta diferents comtats i ciutats segons cada cas.


És després de l'[[àrea metropolitana de Nova York]], la més poblada d'aquest país, i per la seva extensió de més de 91.000 km ², la més extensa de tot el continent americà. Tota l'àrea està ple d'autopistes, urbanitzacions, oficines, edificis i gratacels. Aquesta àrea inclou 184 ciutats i té el títol de capital de l'entreteniment del món, també és considerada com la capital de Llatinoamèrica als Estats Units, és a més un important centre econòmic, financer, cultural i també de l'electrònica, l'art i la ensenyament.
És després de l'[[àrea metropolitana de Nova York]], la més poblada d'aquest país, i per la seva extensió de més de 91.000 km ², la més extensa de tot el continent americà. Tota l'àrea està plena d'autopistes, urbanitzacions, oficines, edificis i gratacels. Aquesta àrea inclou 184 ciutats i té el títol de capital de l'entreteniment del món. També és considerada com la capital de Llatinoamèrica als Estats Units, i és un important centre econòmic, financer, cultural, a més de l'electrònica, l'art i l'ensenyament.


{{esborrany Estats Units}}
{{esborrany Estats Units}}

Revisió del 17:25, 3 maig 2015

L'àrea metropolitana de Los Angeles és coneguda també com El Gran Los Angeles (en anglès Greater Los Angeles) i oficialment Àrea Estadística Metropolitana de Los Angeles-Long Beach-Santa Ana, CA MSA. Així doncs, aquests noms són utilitzats per denominar a l'àrea metropolitana centrada al voltant de la ciutat de Los Angeles, Califòrnia, als Estats Units i que abasta diferents comtats i ciutats segons cada cas.

És després de l'àrea metropolitana de Nova York, la més poblada d'aquest país, i per la seva extensió de més de 91.000 km ², la més extensa de tot el continent americà. Tota l'àrea està plena d'autopistes, urbanitzacions, oficines, edificis i gratacels. Aquesta àrea inclou 184 ciutats i té el títol de capital de l'entreteniment del món. També és considerada com la capital de Llatinoamèrica als Estats Units, i és un important centre econòmic, financer, cultural, a més de l'electrònica, l'art i l'ensenyament.