Vés al contingut

Plantilla:Promocional: diferència entre les revisions

m
orto
(categoria)
m (orto)
<div style="float:left" id="imageLicenseIcon">[[Image:Red copyright.svg|64px|Copyrighted]]</div>
<div style="text-align:left;margin-left:68px" id="imageLicenseText">
Açò és una '''imatge amb [[Viquipèdia:Drets d'autor|drets d'autor]]''' que ha sigut feta per una companyia o organització per a '''promoure el seu treball o producte als medismitjans de comunicació''', com a material de publicitat o una foto promocional en un kit de prensapremsa.
 
El '''copyright''' d'açò pertany a '''la companyia que ha creat l'objecte promocional''' o '''l'artista que ha produït l'objecte en qüestió'''; '''has de proveir la font''' de la informació com a prova de pertanyença.
 
Es creu que les imatges de baixa resolució de material promocional es poden utlitzar
*'''per a ilustraril·lustrar el treball o producte en qüestió''';
*'''en l'absència d'imatges lliures que pueguen servir per a aquest propòsit''';
*en la [http://ca.wikipedia.org Viquipèdia en llengua catalana], dins dels servidors situats fisicamentfísicament als [[Estats Units d'Amèrica]] per la fundació sense ànim de lucre [http://wikimediafoundation.org Wikimedia Foundation],
que qualifica com a '''[[ús legítim|ús legítim o ''fair use'']]''' sota la llei de drets d'autor dels [[EUA]]. '''Altres usos d'aquesta imatge, a la Viquipèdia o onsevulla, seran una violació del copyright.''' Vegeu [[Viquipèdia:Drets d'autor|Drets d'autor]] per a més informació.
</div>
19.468

modificacions