Diferència entre revisions de la pàgina «Ernst Georg Ravenstein»

Salta a la navegació Salta a la cerca
m
m
 
== Biografia ==
Ernst Georg Ravenstein va néixer en [[Frankfurt del Main]], [[Alemanya]]. Quan tenia 18 anys es va fer alumne d'[[August Heinrich Petermann]], fundador de la famosa revista científica de geografia ''[[Petermanns Geographische Mitteilungen]]''. Després de marxar a Anglaterra, va treballar durant 20 anys (1855-75) en el Departament de Topografia de la Secretaria de Guerra (''The War Office''). Va estar durant molt temps en els directoris de la ''Royal Statistical Society'' i de la [[Royal Geographical Society]] i va ser professor de Geografia en el Bedford College, en 1882 i 1883. Va ser el primer a rebre la medalla d'or de la Reina Victoria de la Royal Geographic Society (1902). El seu ''Atles Sistemàtic'' (''Systematic Atles'') de 1884 va posar en la pràctica moltes de les útils idees de l'autor sobre els mètodes per ensenyar [[Cartografia]]. El seu ''Mapa de l'Àfrica Equatorial'' (1884) va ser el mapa més destacat d'aquesta part del continent africà que s'havia fet fins a aquesta data.
 
El seu ''Atles Sistemàtic'' (''Systematic Atles'') de 1884 va posar en la pràctica moltes de les útils idees de l'autor sobre els mètodes per ensenyar [[Cartografia]]. El seu ''Mapa de l'Àfrica Equatorial'' (1884) va ser el mapa més destacat d'aquesta part del continent africà que s'havia fet fins a aquesta data.
 
Ravenstein també va escriure diversos llibres i articles de [[Geografia]], d'[[Estadística]] i [[Demografia]] així com nombroses obres de Cartografia. Entre les seves obres es poden citar:
13.000

modificacions

Menú de navegació