Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Categoria oculta de proves

5
Resum per Pere prlpz
Yuanga (discussiócontribucions)

No estava segur d'on preguntar això, i he pensat que aquesta Taverna era la més adient. M'agradaria poder crear una categoria oculta per poder fer proves amb el bot. La categoria englobaria exclusivament pàgines de prova d'usuari del mateix bot. Un cop acabades les proves, la categoria seria esborrada. Veieu cap inconvenient?

Ssola (discussiócontribucions)

No hi veig cap inconvenient. Endavant!

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Si és això, responc dues coses.

La primera és que per la major part d'usos d'una categoria de subpàgines d'usuari et pot ser igual d'útil fer servir els noms de les pàgines, si convé afegint-hi nivells. Exemple de programa:

# -*- coding: utf-8 -*-
import sys
sys.path.append('C:\core')
import pywikibot
from pywikibot import pagegenerators

# El programa comença aquí
site=pywikibot.getSite('ca')
for art in pagegenerators.PrefixingPageGenerator(u"Usuari:MineralBot/S"):
    print art.title()
pywikibot.stopme()

Ara bé, si realment ha de ser una categoria i només ha de contenir pàgines d'usuari, és veritat que no es barrejarà gaire amb les categories i els articles enciclopèdics i es podria crear. Llàstima que no hi hagi un espai d'usuari per categories, que aleshores sí que quedaria endreçat del tot.

Yuanga (discussiócontribucions)

Moltes gràcies a tots dos! :D

Vriullop (discussiócontribucions)

Si és per detectar pàgines automàticament fins i tot no cal crear-la, el pagegenerators funcionaria igual. Una alternativa és {{rastreig}} que inclou una plantilla que no fa res, només per detectar què hi enllaça. En aquest cas amb python: pagegenerators.ReferringPageGenerator, igualment sense necessitat de crear-la.