Gaumina

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Gaumina és la major agència interactiva en els països bàltics, prestant serveis de disseny web, desenvolupament web, publicitat en línia, vídeo, multimèdia, mòbils i virals.

Fundada el 1998, Gaumina representa el 39 per cent del mercat lituà interactiu i ha completat més de 2000 projectes en línia.

Des de 2004 la companyia ha estat operant al Regne Unit i a Irlanda com a Gaumina.co.uk.

L'agència va ser nomenada "Agència Digital de l'Any" pel Festival Internacional de Publicitat Martell d'Or, al setembre de 2008. L'agència també va guanyar el primer premi en el millor ús de Cinema, Animació digital o categoria Motion Graphics pels premis irlandesos Aranya d'Or al novembre de 2008.

El 2007 Gaumina va guanyar àmplia cobertura mediàtica per haver guanyat tres premis en tres dies. Un lloc web desenvolupat per Gaumina va guanyar el premi Millor lloc web de xarxes socials a la vegada que els premis irlandesos aranyes d'or. Un lloc web desenvolupat per Gaumina va ser nomenat entre els millors 21 projectes europeus multimèdia de 2007 a la final del Premi Europrix als millors talents a Àustria. La companyia també va ser nomenada un dels guanyadors del Premi Nacional d'Innovació 2007, l'adjudicació de les companyies més innovadores de Lituània, en la categoria d'Empresa Innovadora.

L'empresa treballa en projectes per Procter & Gamble, Nokia, Nissan, Unilever, Energi YX, 7up, Vodafone, MTV, Dunnes Stores, Philip Morris, FIBA Europa, així com el sector públic irlandès.

Gaumina actualment és dirigida pel seu CEO Bagdžiūnas Darius.